Flow

ansökan

steg 1: din informaiton

Så kul att du vill vara med i Flow! Det gör mig glad ända ner i själen. Syftet med ansökan är att säkerställa att kursen är en perfekt matchning med dig och det du vill.

Du behöver ha viss sångerfarenhet för att kunna tillgodose dig innehållet i kursen, men det ska inte misstolkas som att du behöver va "tillräckligt bra" för att få vara med. Alla har sina utmaningar och alla är på sin nivå, men om du t ex har svårt att lära dig melodier eller sjunga på egen hand så är den här kursen helt enkelt inte en bra matchning för dig just nu.

Jag vill helt enkelt att du ska få ut så mycket som möjligt av Flow, och att du ska se den som en av dina livs bästa investeringar 🥳


Obs! Känner vi varandra sen tidigare så räcker det att skriva kortfattat och du behöver heller inte boka ett samtal om du inte vill.

Kursen är helt perfekt för dig som:

Har ett stort sångintresse och på något sätt är/varit aktivt utövande sångare genom att t ex spela i band, spela in egen musik, sjunga solo i något sammanhang, sjunga på hemmaplan, sjunga i kör etc och känner att du vill satsa mer på din sång. (Det här betyder inte att du måste känna dig säker på dig själv och din sångteknik.)

Har erfarenhet att sjunga solo inför andra i något sammanhang, och känner dig okej att sjunga i masterclass (även om du blir nervös eller väldigt nervös).

Vill utvecklas individuellt, men med stödet av en grupp där du är med och bidrar till en positiv och tillåtande atmosfär.

Tycker att Holistisk sångteknik låter spännande och är öppen för att jobba med dig själv på djupet.

Tack för din ansökan!

Å nej, något gick fel! Prova igen.