vibe vocals har blivit malin kay 🎉
vibe vocals har
blivit malin kay 🎉
Umeå / online

Sångcoachning

Sångcoachning

för målmedvetna sångare som är redo att jobba med sin röst på djupet

skicka intresseanmälan

Hej sångare,
behöver du hjälp att nå dina sångmål?

Sångcoachning är till för dig som:

Är målmedveten och längtar efter långsiktig förändring i din sångröst

Är redo att göra jobbet för att nå dina mål & avsätta tid för övning

Vill ha konkreta verktyg, tydlig struktur och peppande coachning anpassat efter dig

Är öppen för att möta dina hjärnspöken och jobba med din röst på djupet

Har sjungit mycket och är över 18 år

kommer du inte vidare på egen hand?

Jag har verktyg som hjälper dig att:

Hitta lösningar på sångtekniska problem

Vidga din palett med sound

Göra sången enklare

Hantera & förebygga röstproblem

Hantera nervositet, få ökat självförtroende & komma över mentala blockeringar

Bli bättre på improvisation & känna dig friare i ditt uttryck

Ringa in ditt unika uttryck & din sång-identitet

Vi jobbar i huvudsak med det material du själv väljer.

Malin lockade fram en helt ny nivå i min sångröst!

"Första gången jag jobbade med Malin lockade hon fram en helt ny nivå i min sångröst redan efter fem minuter! Det var så makalöst att jag började gråta. Det kändes som att min röst äntligen var fri och dansade på ängarna... (ja, det kändes så!)

Jag har sjungit hela livet inför publik som solist, i gospelkör, barbershopkör och på karaoketävlingar. Utvecklingen jag gjorde på bara en träff hade jag aldrig trott var möjlig. Jag rekommenderar alla att utvecklas med Malins kunniga och trygga hjälp!"

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

Skillnad i känsla och klang

Malin är en varm, lyhörd och mycket kunnig sångcoach som fick mig att upptäcka en röst i mig som jag inte visste jag hade. Jag bokade ett sångcoachningstillfälle med Malin en vecka innan mitt bröllop, där jag ville sjunga ”Kärleksvisan” som överraskning till min blivande.

Jag har sångerfarenhet från olika körer, men inte sjungit solo, kände mig ganska otrygg och tyckte att min röst saknade en viss fyllighet. Med enkla tips om hållning och andning lockade Malin fram en potential ur min röst som jag inte visste jag hade. Vilken skillnad det skapade båda i känslan att sjunga och i klangen! Dessutom hade Malin fått mig att hitta förtroende i min sångröst.

- Judith Lundberg-Felten

Hur jag hjälper dig

Jag ser holistiskt på rösten och jobbar utifrån fyra olika aspekter som alla är en förutsättning för varandra. Min verktygslåda är fylld till bredden med det senaste inom sångteknik och jag fortbildar mig kontinuerligt. Läs mer om mig

SÅNGTEKNIK

Sångteknik handlar om hur du tekniskt ställer in vokaltrakten, vilka vokaler och volymer du använder. Jag använder CVT och egna tillvägagångssätt.

linjering

Linjering handlar om att använda kroppen på ett balanserat sätt, så att vi släpper spänningar och hittar tillbaka till kroppens naturliga funktionalitet som automatiskt ger rösten styrka och uthållighet.

mindset

Mindset handlar om hur du relaterar till din röst och dig själv som sångare, hur du lägger upp övning och sätter mål.

PERSONLIGT UTTRYCK

Personligt uttryck handlar om att kunna uttrycka sig fritt i sången på ett autentiskt sätt som känns helt rätt inombords för dig.

Alternativ:

Enstaka tillfälle

Passar dig som vill lösa ett specifikt problem eller generellt förbättra din sångteknik

Detta ingår:
75 min individuell sångcoachning

Du får coachning skräddarsydd efter dina behov. Fri ombokning fram t om 24 timmar innan start ingår. Huvudsakligen finns tider 14-18 eftermiddagar (kontakta mig för aktuell information).

Uppföljning via mejl

Du får ett mejl med sammanfattning över vad vi gjort, personliga övningar + ev extra resurser. Du är välkommen att ställa ev följdfrågor via mejl.

Pris:
1 490:-

Akuttid

Behöver du hjälp nu, helst igår? Boka akuttid för att få förtur och träffa mig så snabbt som möjligt inför t ex spelning eller inspelning. I akuttiden ingår allt som anges ovan, men går att boka kväll eller helg om mitt schema tillåter.

Pris:
1 890:-

Studiocoachning

För studiocoachning eller andra typer av upplägg, kontakta mig för mer information och offert.

60-dagarspaket

Passar dig som vill jobba djupgående med din röst, samt vill ha stöd & handledning mellan träffarna i den egna övningen för maximala resultat

Detta ingår:
4 x 75 min individuell sångcoachning

Du får coachning skräddarsydd efter dina behov. Fri ombokning fram t om 24 timmar innan start ingår. Huvudsakligen finns tider 14-18 eftermiddagar (kontakta mig för aktuell information).

Uppföljning efter varje träff

Du uppföljning med sammanfattning över vad vi gjort, rekommenderade övningar + ev extra resurser i PDF-format, länkar mm via delat dokument så allt samlas på ett ställe. Du är välkommen att ställa ev följdfrågor via mejl.

Interaktiv övningsloggbok

Du får en digital övningsloggbok där både du och jag får en bra översikt av din övning. Jag kommenterar med tips, råd och hejarop.

Support mellan träffarna

Hör av dig när du behöver via mejl eller Whatsapp. Kan även inkludera att du skickar en inspelning eller skrivuppgift som jag ger feedback på. Allt beror på vem du är, var du är i din process och hur jag kan stötta dig bäst.

Pris:
Betala allt på en gång: 5 890:-
Delbetala: 5 x 1 270:- (totalt 6 350:-)

Paketets värde 7 760:-

villkor

FRI OMBOKNING INGÅR
Du omboka din tid fram till 24 timmar innan start genom att klicka på knappen i bekräftelsemejlet eller genom att logga in i kalendern (gå till boka lektioner på hemsidan). Om du inte når kalendern går det också bra via telefon eller sms. Vid utebliven eller för sen avbokning förfaller din lektion, ifall du inte väljer att betala avgift för "ingen ankomst", se nedan.

BOKNING & GILTIGHET FÖR 60-DAGARSPAKETET
Du är själv ansvarig för att boka dina lektioner och hitta tider som passar dig under giltighetstiden. Gilitghetstiden är 90 dagar och lämnar därmed utrymme för sjukdom, paus mm. Under "boka lektioner" kan du se vilka lediga tider som finns. När giltigheten gått ut förfaller eventuellt oanvända lektioner. Se därför till att boka in dig med god framförhållning om du endast kan specifika tider.

SEN ANKOMST
Om du blir mer än 15 minuter försenad, meddela via telefon eller sms att du är på väg för att behålla din resterande tid.

INGEN ANKOMST
Du kan välja att betala 350 kr i avgift för att behålla en missad lektion. Meddela mig via mejl.

BETALNING
Du betalar lektionen/lektionerna i förväg via kort. Vid delbetalning ansvarar du för att tillräckligt med pengar finns på kortet när betalningarna dras. Efter 3 misslyckade debiteringsförsök skickas en faktura med en förseningsavgift på 60:- och en administrativ avgift på 50:-

ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars ångerrätt för tjänster köpta via internet. Det förutsätter att du inte påbörjat att utnyttja tjänsten. 24 timmars avbokningsfrist gäller alltid. Inga pengar återbetalas om du inte vill/kan använda hela ditt paket. Du kan dock ge bort kvarstående lektioner till en vän. Då ingår bara själva lektionstiden och ingen övningsloggbok, support mm.

MELJ
Genom köp godkänner du att Vibe Vocals skickar mejl i form av påminnelser och nyhetsbrev. Du kan när som helst sluta ta emot dessa mejl.

är du redo?

Är du redo att jobba med mig och få konkreta verktyg,
tydlig struktur & peppande coachning anpassat efter dig​?

Obs! Jag har för närvarande väntelista, men skicka gärna en intresseanmälan så återkommer jag med info om när och hur jag kan hjälpa dig. Jag har plats för ett fåtal akutttider per månader.

Berätta om dig själv, din sångbakgrund och vad du vill ha hjälp med.