löpande anmälan: Börja när du vill!
onlinekurs

transformera din sångteknik
& hitta friheten i din röst

En onlinekurs för ambitiösa sångare som vill få guidning
steg för steg med moderna tekniker som fungerar

börja nu för endast 1 310:- 1 090:-/månad

Eller 10 480:- 7 990:- när du betalar allt på en gång

onlinekurs

transformera din sångteknik
& hitta friheten i din röst

En onlinekurs för ambitiösa sångare som vill guidas
steg för steg med moderna tekniker som fungerar

börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

Så kul att du hittat hit!

Om vi inte redan känner varandra: Hej, och wow vad kul att du hittat mig! Det är jag som är Malin Kay, och jag brinner för att hjälpa dig att kunna uttrycka dig som du vill i din sång - med en röst som håller i längden 🔥

Mitt i restriktioner och skit, som gör att vi inte kan sjunga på samma sätt som förut (och umgås som vanligt osv), så är det en perfekt tid att lära dig allt du behöver veta om sångteknik och lägga en stabil grund som du kan återkomma till om och om igen!

Vocal Bootcamp är min fenomenala och omfattande onlinekurs där jag tar dig i handen och lär dig ALLT du behöver veta - från andning & stöd, till hur du hittar olika sound och hur du övar.

Med hjälp av min metod Holistisk sångteknik kommer du kunna ta nästa steg i din sång, oavsett vart du är idag!

Varmt välkommen med - jag längtar redan efter att få höra om dina framsteg! 🥳

Vill du lära dig

hemligheterna bakom att kunna sjunga med...

Styrka & power

Stabilitet & flexibilitet

Uthållighet & hållbarhet

Ett bredare register

Med mer lätthet & mindre frustration

Det är möjligt, och jag vill visa dig hur!

Alla de här sakerna har nämligen gemensamma bakomliggande mekanismer som du kan lära dig!
Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora förändringar.

välkommen med i

Vocal Bootcamp

onlinekursen där du guidas att transformera
din sång med hjälp av holistisk sångteknik

Kursens 3 delar:

6 moduler
med videolektioner
+ GUIDER & ARBETSBLAD
månadsvisa MASTERCLASSER
med frågor & svar
+ livecoaching
Privat Facebook-grupp
med support & stöd från mig och gruppen

Baserad på unik mix av moderna metoder som fungerar

Innehåller mängder av praktiska exempel och övningar

Ger kunskap som gör dig självständig

Genreoberoende

börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Malin är en awesome coach!"

För mig som musikalartist och sångerska har Vocal Bootcamp varit ett jättebra sätt att uppdatera och finputsa min sångteknik. Kursen har fått mig att känna mig väldigt motiverad att utvecklas, vilket har resulterat i att jag har övat mycket mer till vardags.

Jag älskar också att Vocal Bootcamp ger konkreta verktyg till HUR man mest effektivt kan utvidga sitt register och att beskrivningarna är så tydliga och precisa.
Jättebra med livesändningarna som ger möjlighet att reda ut eventuella oklarheter - vilken lyx!! Malin är en awesome coach!

- CLAUDIA DOLSØ

sångteknik är nödvändigt

för alla sångare...

...men särskilt om du upplever något av följande:

Du blir ofta hes eller trött i rösten när du sjunger, och kanske oroar dig för om rösten ska hålla en hel konsert/flera spelningar i rad

Du har nått en platå med din sång och har svårt att komma vidare. Du kanske känner att du har provat ALLT, eller att det du provat hittills inte skapat så stor förändring som du vill ha

Du är osäker på hur sången kommer att fungera i olika situationer och dagsformer, och känner dig utlämnad till omständigheterna

Du känner att du inte kan uttrycka dig på de sätt du vill med t ex andra sound, starkare volym, högre/lägre toner

Du känner dig påverkad av andras åsikter om sång och har svårt att fokusera på vad som är viktigt för dig

Det känns jobbigt att ta sånglektioner: du känner inte att du utvecklas, du förstår inte hur läraren egentligen menar och undrar om du kastar pengar i sjön

I Vocal Bootcamp hjälper jag dig att få det såhär istället:

Din röst håller och du vet vad du ska göra för att undvika heshet

Du känner att du har kommit vidare i din sång och har konkreta sätt att öva som ger resultat direkt

Du känner dig trygg att hantera olika dagsformer och situationer som uppstår kring rep och framträdanden

Du känner dig friare i ditt uttryck och har effektiva verktyg för att jobba vidare med de sound du vill fortsätta utveckla

Du känner dig säkrare i din egen röst och har hittat tillbaka till det som är viktigt för dig

Du förstår äntligen hur du ska öva för att utvecklas, och har någon att fråga som inte ger sig förrän du förstår

Jag tror på din röst!

7 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Lite mer om mig: Jag är sångcoach, coach för kreativa själar, sångare och kreativ varelse. Jag har 8 års erfarenhet av sångcoachning och är utbildad lärare i Complete Vocal Technique* i grunden. Idag jobbar jag utifrån min egen metod Holistisk sångteknik, där CVT fortfarande finns med på ett hörn. Det är inget jag planerat, utan något som blivit av sig självt eftersom jag ständigt försöker hitta bättre vägar att hjälpa dig som sångare.

En av anledningarna till att jag fortsatt att söka efter svar beror på att jag inte fötts med en sångröst som varit lätt att träna upp, utan stött på många problem på vägen som jag verkligen velat lösa. Dessa erfarenheter har bidragit till min drivkraft att hjälpa andra sångare som känner att dom kört fast på ett eller annat vis.


Min bakgrund är väldigt sångteknisk, och sångteknik är super! Men jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar. I Holistisk sångteknik ingår som namnet antyder sångteknik som en viktig del, men som kombineras med två minst lika viktiga delar: mindset (motivation, självkänsla mm) & linjering (fancy ord för kroppskännedom, närvaro mm). Se mer info om Holistisk sångteknik nedan.

Min drivkraft är att du ska kunna & våga uttrycka dig precis som du vill i din sång, på ett behagligt & hälsosamt sätt. Jag längtar efter att jobba med dig och höra om dina framsteg - jag tror på din röst!

*CVT är en dansk sångteknik och kallas även för Komplett Sångteknik på svenska.

Låt mig hjälpa dig i vocal bootcamp,

och slipp alla omvägar jag tagit!

och slipp alla omvägar jag tagit!

börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

Vad är holistisk sångteknik?

Vocal Bootcamp baseras på Holistisk sångteknik,
min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat!

SÅNGTEKNIK

Hitta, justera och öva in sound.
Stor del av kursen.

linjering

Skapa optimala fysiska förutsättningar för sång.
Del av kursen.

mindset

Hitta och upprätthålla motivation för övning och projekt.
Del av kursen.

PERSONLIGT UTTRYCK

Att kunna uttrycka sig fritt i sången på ett autentiskt sätt.
Allt som kursen syftar till, men inget vi specifikt ägnar oss åt i denna kurs.

moduler

Kursens stomme består av dom 6 modulerna med tydliga videolektioner + guider & arbetsblad.

Modul 1

Holistisk sångteknik

Ta första stegen på din nya resa genom att lära dig hur din röst fungerar och vad sångteknik går ut på, så att du direkt får bättre koll på ditt instrument och hur du kan använda det på bästa sätt. Vi går även igenom linjering & mindset så att du får en komplett grund att stå på!

Modul 2

Andning & stöd

Den viktigaste och absolut bästa modulen som du kommer besöka många gånger om! Här djupdyker vi i andning och stöd med konkreta förklaringar, praktiska övningar och exempel för att lägga grunden för en stabil stångteknik med en mer stabil och hållbar röst. Du kommer få mängder med AHA-upplevelser och verktyg du kan börja använda direkt!

Modul 3

Twang, käke, läppar & tunga

Här får du lära dig hur du justerar grundinställningarna i svalget och inte skapar onödiga hinder för dig själv. Twang är nya esset i rockärmen, särskilt om du haft problem med heshet eller om du längtar efter mer volym!

Modul 4

Klangtyper

Din röst är inte statisk, utan har en massa inbyggda sound som är tillgängliga för dig att förfina eller hitta tillbaka till - oavsett var du är idag! Här lär du dig klangtyperna Neutral, Curbing, Overdrive & Edge (utifrån CVT) samt deras volymer och varianter - ett oslagbart sätt att utveckla de sound du längtar efter!

Modul 5

Center & övning

Dags att lära dig hur du hittar center (= sångarens bästa vän) och hur du övar på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi går också in på hur du kan byta mellan klangtyper och hantera skarvar. Slutligen pratar vi också om andra klangtyps-benämningar, så att du bättre kan navigera i sångvärlden där inte alltid CVT:s termer används.

Modul 6

Klangfärg & effekter

Dags för dekorationen på tonen! Lär dig vilka möjligheter som finns för att ytterligare förändra ditt sound med hjälp av klangfärger. Du får också bekanta dig med röstens effekter (t ex vibrato, growl, grunt) och lära dig hur du kan experimentera med dom på egen hand om det intresserar dig.

Anmäl dig nu och kom igång direkt med Holistisk sångteknik!

börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

Allt detta ingår:

6 moduler
månadsvisa MASTERCLASSER
privat Facebook-grupp
bonusvalvet
start direkt vid anmälan
2 ÅRS tillgång
alla kommande uppdateringar & tillägg
7 dagars ångerrätt
börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

"Min sång har förbättrats dramatiskt"

Det jag främst lärt mig hittills i Vocal Bootcamp är att använda musklerna rätt. Genom att greppa HUR jag ska spänna för att aktivera stödet så har min sång förbättrats dramatiskt. Helt magiskt! Jag gör fortfarande fel ibland, men nu märker jag i alla fall när det händer.

Malin är ultrapedagogisk! Otroligt bra på att sätta ord på det jag försökt uttrycka och på så sätt har hon hjälpt mig reda ut flera av mina problem. Hon är så generös med sin kunskap och det märks att hon vill att var och en ska få ut något av kursen.

Jag har en del mentala spärrar att komma över, som att ”jag sjunger falskt” och ”jag sjunger nasalt” mm. Malin hjälper mig mycket med att öva på att släppa de bilder jag skapat genom åren över min sång och mig själv.

För mig passar det digitala kursformatet utmärkt! Dels för att jag kan ta mig igenom kursen när jag vill och har tid och gå tillbaks om och om igen. Men också för att jag har SHR, sensorisk hyperaktivitet vilket gör att jag inte tål dofter, utan tappar rösten om jag blir utsatt. De digitala träffarna gör att jag ”möter” Malin och andra kursdeltagare utan att behöver tappa rösten.

Jag gillar metodiken bakom CVT men Malin har bakat in den i så mycket mer så en får en helhet och ett sammanhang. Vocal Bootcamp är mer än CVT och den holistiska approachen är den största vinsten helt klart!

- MARIA RYDQVIST

bonusvalv

bonus 1

Workshop:
Skapa din övningsrutin

En inspirerande workshop som hjälper dig att skapa en övningsrutin som både blir av och håller över tid - allas vår utmaning, eller hur?

bonus 2

Workshop:
Älska höga toner

Vem längtar inte efter att kunna få till de höga tonerna? Jag delar med mig av alla mina tips & tricks för höga toner i denna workshop.

bonus 3

Övningsloggbok

Logga din övning för att hålla koll på hur mycket och vad du övat på. Omtyckt hjälpmedel för att hålla motivationen uppe!

bonus 4

Rytmik & timing

Här får du en Spotify-playlist med original- & karaokeversioner av låtar på olika nivåer för att öva rytmik & timing. PDF med tips ingår.

kommande

Röstproblem & rösthälsa

Workshop med allt du behöver veta om att förebygga röstproblem & ta hand om din rösthälsa. Kommer i april!

MÅNADSVISA masterclasser

Såklart ska vi connecta personligen också! Varje månad håller jag livesända masterclasser där jag svarar på dina och gruppens frågor, ger feedback på inskickade videos och coachar den som vill live. Ja, du kan alltså få hjälp direkt av mig - och lära från andras coachning. Du kan vara med live eller se inspelningen i efterhand när det passar dig.

Minst 12 masterclasser garanteras. (Jag vill inte lova mer än jag kan hålla ifall kursen förändras över tid.)

I masterclasserna får du:

Svar på dina och andra deltagares frågor. Kan ställas live via text eller video, eller skrivas in i förhand.

Möjlighet att få personlig coachning av mig! Du deltar enkelt via kameran i din dator/telefon.

Nyhet! Möjlighet att få personlig feedback på förinspelad video som du skickar in i förväg.

privat Facebook-grupp

Du får även tillgång till en privat Facebook-grupp där du kan hänga med mig och alla andra deltagare i Vocal Bootcamp!

I gruppen kan du:

Få hjälp och stöd i en positiv och prestigelös miljö.

Dela inspelningar på din sång för att få feedback och tips.

Ställa följdfrågor och dela skrivuppgifter och från lektionerna.

Möjlighet att dela erfarenheter med andra sångare som som jobbar på att utveckla sin röst.

"Har lärt mig ta högre toner utan att riva i halsen"

När jag gick med i Vocal Bootcamp så kände jag inledningsvis att jag inte hade större koll eller kontroll på min röst, men ju mer jag plockade upp på kursen så började pusselbitarna falla på plats.

Jag har en bra bit att gå men känner redan nu stor skillnad mot hur det var innan jag påbörjade kursen. Jag har lärt känna hur min kropp fungerar och blivit mer medveten om andning, avslappning och kroppshållning. Har lärt mig ta högre toner utan att riva halsen.

Det som jag tycker är riktigt bra är dels att innehållet växer och att Malin är väldigt pedagogisk i sitt sätt. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig mer och polera mina färdigheter i Vocal Bootcamp. Rekommenderas starkt.

- MACKRAN JASPER DERIAN
"Gett mig aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort"

Malin har gett mej aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort. Med hennes hjälp har jag lärt mig att hushålla med luften så jag kan hålla ihop långa textrader och även att använda stödet på ett sätt så jag får stadigare toner.

Jag har träffat andra sångcoacher och gått andra onlinekurser, men ingen som har givit så mycket som Malin. Jag har varit lite "tröglärd" känns det som. Skillnaden är att Vocal Bootcamp är så grundlig, riktigt allt från början så man känner sig trygg.

Malin är en engagerad och rolig coach, lätt att tycka om! Dessutom ger hon snabbt respons och svar på frågor, vilket jag varit besviken över i andra kurser. Jag tvekade innan jag vågade prova Vocal Bootcamp, men jag har bara positivt att säga. Jag är supernöjd!

- BEATE FALK

Hur mycket tid tar

Vocal Bootcamp?

Hur mycket tid kursen tar beror på dig och din unika situation: var du är just nu, i vilken takt du gillar att ta in ny information och hur mycket du vill öva på varje del innan du går vidare. Det finns inget rätt eller fel, och du kan inte "hamna efter"!

Ungefärlig tidsåtgång:

Minst 2 timmar/vecka i 4 veckor för att gå igenom lektionerna & testa övningarna.

Ca 60 minuter/webinar.

Valfri tid för frågor & interaktion i FB-gruppen.

Valfri tid för övning & implementering av allt du lärt dig.

Valfri tid som du framöver kan lägga på att repetera kursen, ta del av uppdateringar och nytt material.

Schema

...som du kan följa, eller inte

Släpp av moduler:

Direkt vid inloggning: Intro + Modul 1
En vecka efter start: Modul 2
Två veckor efter start: Modul 3 + 4
Tre veckor efter start: Modul 5 + 6

Från att du loggat in i kursplattformen första gången släpps nya moduler varje vecka. Kontakta oss om du vill få tillgång snabbare. Du kan såklart också göra kursen i lugnare takt om du vill - du bestämmer!

Datum för masterclass:

Varje månads datum meddelas i god tid via mejl & i Facebook-gruppen.

Om du inte kan delta går det bra att se webinaren i efterhand. Du kan ändå skriva in din fråga i förväg.

Om sången är viktig för dig,
men du har svårt att ta dig vidare

då är Vocal Bootcamp för dig!

Det spelar ingen roll hur mycket du försöker utvecklas om du inte har tillgång till en sångteknik som fungerar och går att applicera på dina unika förutsättningar. Då kommer du bara stå kvar och stampa på samma ställe och öva på fel sätt och på fel saker - precis som jag gjorde förut!

Det som är viktigt för dig är värt att jobba mot, så du kan bli den sångare du drömmer om och ha roligare när du sjunger - för det är väl det som det verkligen handlar om?

börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

Du kan bli en bättre

sångare även om du...

...har ett tight schema

För att få resultat måste du såklart lägga tid på kursen, men det räcker med korta stunder åt gången när det passar dig för att få förändring. Kom ihåg att många små framsteg ackumuleras till stora förändringar över tid!

Lektionerna är ca 5-20 minuter och många övningar är tysta (t ex andningsövningar) som du kan göra t ex på bussen. Sångövningarna kan du alltid göra vid ett senare tillfälle när du är på en passande plats. Sist men inte minst, så tycker jag att det som är viktigt för dig är värt att prioritera i ditt liv!  


...inte tror på dig själv

Det är helt naturligt att tvivla på sig själv och sin förmåga som sångare, det möter jag varje dag i mitt arbete och är fortfarande något jag själv måste hantera. Just därför ingår mindset som en viktig del i den här kursen, för att du ska kunna hitta och upprätthålla motivation för din övning och dina sångprojekt.


...tror att det är försent

Det är ALDRIG försent att börja. Ditt framtida jag kommer att tacka dig om du börjar nu! Din dröm om att bli en bättre sångare kommer inte försvinna med tiden, utan snarare växa sig större och större medan du önskar att du börjat tidigare.

"Jag sjunger bättre och kan komma högre i tonhöjd"

Tack vare det jag lärt mig om andning, stöd och hållning i Vocal Bootcamp tycker jag att jag sjunger bättre och kan komma högre i tonhöjd. Jag har även fått en medvetenhet i kroppen som ger mig större fokus i min sång.

Jag lyssnade nyligen på låtar jag tycker om och sjöng en hel timme Gabriellas sång, Anthem mm och vågade riktigt sjunga ut och pröva att ta höga toner. På det sättet har jag inte vågat sjunga tidigare. Det kändes skönt och jag kände mig fri!

Vocal Bootcamp är metodiskt upplagd där varje lektion har tydliga förklaringar och bilder som är lätta att följa och byggs på allt eftersom. De pratiska exempel i videolektionerna är så bra. Det är också lätt att gå tillbaka i kursmaterialet och repetera tidigare lektioner.

Jag uppskattar även masterclasserna, där Malin låter oss deltagare medverka och där vi får inspiration, pepp och tips för att fortsätta träna och komma vidare i sången. Malin är en mycket god pedagog och kursmaterialet är så välgjort, pedagogiskt och proffsigt upplagt.


- EVA ROSÉN TIGER

7 dagars ångerrätt

Det är viktigt att du blir nöjd.
Om kursen inte känns helt rätt för dig kan du ångra ditt köp. Hör av dig via mejl senast 7 dagar efter ditt köp så avbryts kursen och pengarna återbetalas.

frågor & svar

Online-formatet

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen i din egen takt, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Allt material ligger i kursplattformen Podia. Där hittar du modulerna, länkar till masterclasserna och FB-gruppen. Om du inte kan delta live under masterclasserna så går det bra att skriva in frågor i förhand och se på inspelningen i efterhand.

Går det att lära sig online?

JA! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden. Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Du kan också göra lektionerna precis när det passar dig och i din egen takt. Du behöver alltså aldrig missa något på grund av sjukdom eller andra omständigheter. Dessutom har du möjlighet att fråga saker när frågan dyker upp, vilket inte alltid går när det gäller fysiska sånglektioner/sångkurser, samt får tillgång till ett helt community att bolla tankar och diskutera med.

Kom ihåg att du får tillgång till individuell coachning via masterclasserna om du vill, samt kan dela med dig av videoklipp i Facebook-gruppen. Enda nackdelen jag kan komma på är att jag inte kan ta på dig, vilket jag ibland gör i mina fysiska kurser. Istället får jag förlita mig på vad jag hör och ser dig göra, samt vad du säger om din upplevelse (t ex att det känns bra i halsen, spänt i magen osv) vilket också fungerar bra för att hjälpa dig.

Innehåll

Varifrån kommer innehållet?

Delar av innehållet baseras till stor del på CVT, se mer info om det på svaret nedan. Andra delar av innehållet baseras på egna metoder jag utvecklat utifrån min erfarenhet samt saker jag lärt mig inom meditation, yoga, andra kroppstekniker och sångtekniker. Jag kallar min metod som samlar alla dessa kunskaper för Holistisk sångteknik.

Är det här en CVT-kurs?

Delar av innehållet baseras på CVT då jag är utbildad CVT-lärare i grunden. Genom åren har dock vissa delar av CVT fallit bort till förmån för mer effektiva metoder eftersom jag alltid förfinar och utvecklar hur jag jobbar. Idag jobbar jag  med CVT framförallt när det gäller röstens sound, som klangtyper (Neutral, Curbing, Overdrive & Edge), klangfärg och effekter. De delar av mitt arbete där jag bytt ut CVT mest är kring andning och stöd. Det är svårt att dra några exakta gränser för vad som är CVT och inte, särskilt eftersom även CVT baseras på andra tekniker och allmän kunskap.

CVT står för Complete Vocal Technique och är en dansk sångteknik. Den kallas även för Komplett Sångteknik på svenska.

Vem kursen passar för

Passar kursen för mig?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin teknik. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. De flesta jag möter blir helt ställda när de stöter på problem. Den här kursen syftar till att du - oavsett nivå - ska få praktiskt användbar kunskap om din röst så att du kan utvecklas mot den sångare du drömmer om att bli. Du lär dig även att kunna hantera olika dagsformer och problem som kan uppstå.

Jag har mycket erfarenhet och har gått sångutbildningar tidigare, passar kursen ändå mig?

Många som går mina kurser har mycket erfarenhet och utbildningar bakom sig. Vanlig feedback jag får är att de får helt nya verktyg för att utvecklas än vad de haft tidigare, en ny förståelse för sin röst och en bättre relation till den och sig själva som sångare. Det behöver inte betyda att allt är 100% nytt (även om mycket brukar vara det), men det viktiga ligger ofta i att få till detaljerna.

Jag är nybörjare, passar kursen ändå mig?

Ja, det är verkligen guld att ha med sig kunskapen jag lär ut när du ska börja öva sång! Eftersom kursen är så genomgående har jag skapat en lektion med tips för nybörjare så du vet hur du ska förhålla dig till kursen för att inte bli överväldigad. Kursen hjälper dig  inte med att hitta låtar, gehörsövningar mm, men du är alltid välkommen att be om hjälp i Facebook-gruppen. Om du bara behöver hjälp med att komma igång att sjunga, och inte så intresserad av att lära dig själva sångtekniken rekommenderar jag inte Vocal Bootcamp.

Pris & köp

Är det värt pengarna?

Jag vet att kursen kan kännas som en stor investering för många, och det är såklart sunt att ifrågasätta värdet. Dom flesta tror att sånglektioner alltid är det bästa, men jag håller inte längre med. Det finns ett stort värde i att gå igenom saker steg för steg, ha möjlighet att repetera och att ha tillgång till informationen under en längre tid. Möjligheten till individuell feedback finns även i Vocal Bootcamp (där du kan få individuell coachning om du vill) samt i Facebook-gruppen.

I Vocal Bootcamp får du dessutom lära dig sånt som skulle ta många sånglektioner att gå igenom. En sånglektion hos mig idag kostar 1 490:- (75 min). Du kan såklart hitta sånglektioner till ett billigare pris, men kom ihåg att vad som lärs ut kan vara väldigt varierande från lärare till lärare. Mina metoder är noggrant utprovade under flera års arbete, och framförallt hela tiden utvecklade och förfinade för att bli bättre. En av anledningarna till att jag inte nöjer mig beror på att jag inte fötts med en sångröst som varit lätt att träna upp, utan stött på många problem på vägen som jag verkligen velat lösa. Dessa erfarenheter har även bidragit till min drivkraft att hjälpa alla sångare som känner att dom kört fast på ett eller annat vis.

Slutligen kommer priset troligen att höjas framöver i takt med att Vocal Bootcamp uppdateras och expanderas. Om du är intresserad är det ett smart drag att köpa nu!

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett kvitto till din mejl, ett mejl från kursplattformen för att skapa en användare samt ett välkomstmejl med information från mig! Om du ändå skulle ha en fråga är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Jag vill att du ska vara nöjd över att du investerat i Vocal Bootcamp. Om kursen inte känns helt rätt för dig kan du därför ångra ditt köp. Hör av dig via mejl senast 7 dagar efter ditt köp så avbryts kursen och pengarna återbetalas.

Har du läst ända hit?

välkommen att anmäla dig nu, eller ställ din fråga i chatten!

Allt detta ingår:

6 moduler
månadsvisa MASTERCLASSER
privat Facebook-grupp
bonusvalvet
start direkt vid anmälan
2 års tillgång
ALLA kommande uppdateringar & tillägg
7 dagars ångerrätt
börja nu för endast 1 085:-/månad

Eller 9 490:- när du betalar allt på en gång

FLER RECENISIONER

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [fd onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN

"Rösten håller äntligen igen"

Jag har, mer eller mindre, haft röstproblem under flera år.. blivit hes lätt och ofta har det känts ansträngande att prata (rösttrötthet). Har gått hos ett par logopeder utan att det har hjälpt mig så då tänkte jag testa något helt annat – sånglektioner! Köpte ett paket om 6 lektioner och det är det bästa jag har gjort.

Rösten håller äntligen i vardagen igen och dessutom har jag insett att det faktiskt är jäkligt kul att sjunga. Malin är lyhörd, engagerad  och väldigt pedagogisk. Komplett sångteknik visade sig passa perfekt för att få bukt på mina röstproblem, jag rekommenderar henne varmt!!

- VICTORIA LINDQVIST

"Nådde plötsligt 4 toner högre"

Efter EN lektion med Malin säger min fru: "Herregud vilken skillnad! Vad har hänt?!". Jag märkte samma kväll att jag plötsligt nådde 4 toner högre. Malin är riktigt kompetent och hör direkt vad man behöver jobba med. It's all about the little things. Nu har jag varit på tre lektioner och känner att jag har utvecklats enormt, samt att jag har väldigt bra tips på övningar som kommer förenkla och förbättra min sång i resten av mitt liv. Ett stort tack till dig, Malin! Fortsätt öppna människors ögon för den underbara sångvärlden.

- TORKEL BYLUND

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Kursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Hittade tillbaka till mina ljusa toner"

Sångstegen [onlinekurs] blev min räddning! Jag har sjungit hela mitt liv men jag hade känt sista tiden att jag tappat bort flera ”delar” av min röst. Efter det första steget av Sångstegen hittade jag tillbaka till mina ljusa toner och efter några steg till upptäckte jag att min röst låter säkrare och har fått mer omfång, och då är jag inte ens färdig med kursen! Min röstutveckling via Sångstegen har förvånat inte bara mig själv utan även min familj. Jag rekommendera alla som älskar att sjunga att gå Sångstegen! Tydligt, pedagogisk, personligt och utvecklande! Tack Malin!

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga.

På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Har fått ett nytt perspektiv på sång"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer. Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN