🎉 Gratis workshop: dina sångmål 2021 →
onlinekurs

transformera din sångteknik
& hitta friheten i din röst

Vill du lära dig

hemligheterna bakom att kunna sjunga med:

Styrka & power

Stabilitet & flexibilitet

Uthållighet & hållbarhet

Bredare register

Det är möjligt, och jag vill visa dig hur!

Alla de här sakerna har nämligen gemensamma mekanismer som du kan lära dig!
Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora förändringar.

välkommen till

Vocal Bootcamp

onlinekursen där du guidas att transformera
din sång med hjälp av holistisk sångteknik

Kursens 3 delar:

6 moduler
med videolektioner
+ GUIDER & ARBETSBLAD
månadsvisa webinar
med frågor & svar
+ livecoaching
Privat Facebook-grupp
med support & stöd från mig och gruppen

Baserad på unik mix av moderna metoder som fungerar

Innehåller mängder av praktiska exempel och övningar

Ger kunskap som gör dig självständig

Genreoberoende

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Malin är en awesome coach!"

För mig som musikalartist och sångerska har Vocal Bootcamp varit ett jättebra sätt att uppdatera och finputsa min sångteknik. Kursen har fått mig att känna mig väldigt motiverad att utvecklas, vilket har resulterat i att jag har övat mycket mer till vardags. Jag älskar också att Vocal Bootcamp ger konkreta verktyg till HUR man mest effektivt kan utvidga sitt register och att beskrivningarna är så tydliga och precisa. Jättebra med livesändningarna som ger möjlighet att reda ut eventuella oklarheter - vilken lyx!! Malin är en awesome coach!

- CLAUDIA DOLSØ

anmälan öppnar igen i höst

men, du kan komma igång med

din sångteknik redan nu!

I min guide Automatisk inandning för sångare får du lära dig det som jag lär ut till alla sångare jag jobbar med! Automatisk inandning ligger nämligen till grund för all sångteknik - och är helt klart min favoritövning! Fyll i dina uppgifter nedan så skickas den direkt till din mejl. Den är GULD värd.

Ladda ner guiden Automatisk inandning för sångare + få information & erbjudanden om kursen: