Anmälan stängd. Kontakta mig för sen anmälan!

onlinekurs

vocal

expression

Utforska ditt personliga uttryck & hitta ditt sätt att fängsla publiken

Hej sångare!

vill du...

Utforska & utveckla ditt personliga uttryck

Ha konkreta verktyg för att verkligen kunna göra låtarna till dina

Connecta emotionellt med det du sjunger & beröra publiken på riktigt

Bli mer säker i dig själv som sångare & få en mer avslappnad relation till din röst

Känna dig tryggare på scen & kunna hantera nervositet bättre

Välkommen med i Vocal Expression så visar jag hur!

Hej, det är jag som är Malin Kay!

Om vi inte redan känner varandra: wow vad kul att du hittat mig! Jag heter Malin Kay, är holistisk sångcoach och brinner för att hjälpa sångare som dig att kunna uttrycka dig som du vill i din sång 🔥

Vocal Expression är min splitternya onlinekurs där jag tar dig i handen och guidar dig på en utforskande resa i din egen sång för att utveckla ditt personliga uttryck.

Med hjälp av verktygen jag lär ut i Vocal Expression kommer du få ny inspiration, en mer avslappnad relation till din röst och många konkreta verktyg som du kan återkomma till igen och igen när du behöver. Jag har jobbat som sångcoach i 8 år och jag vet att dom här sakerna funkar.

Varmt välkommen med - jag längtar redan efter att få höra om din process och aha-upplevelser! 🥳

Det är lätt att fastna i huvudet som sångare

Det är så mycket du ska ha koll på samtidigt, och det är lätt hänt att fastna i tankar som gör att känslan inte kommer fram.

Du börjar undra om du sjunger med tillräckligt mycket inlevelse... eller om det kanske rentav är för mycket?
Du känner att kroppen blivit stel, och vad ska du egentligen göra med armarna på scen?!

Du vill sjunga så att det går rakt in i hjärtat.
Du sjunger inte bara för att det ska låta fint - utan för att det betyder nåt för dig och för att du vill beröra, inspirera, underhålla - eller något annat.

Men du funderar på om du kommer fixa den svåra tonen i refrängen.
Om du är tillräckligt bra för att "få" sjunga...
Om du verkligen har något att förmedla...
Om det finns något speciellt med just din sång...

Jag har goda nyheter till dig: du har det som krävs för att utveckla ditt personliga uttryck, bli säkrare i dig själv som sångare och ge gåshud till kvinnan i röd klänning på rad 2.

Jag har verktygen som hjälper dig dit!


Det betyder inte att du bara har ETT sätt att uttrycka dig eller att du ska "upptäcka" ditt personliga uttryck och sedan hålla dig fast vid det för alltid. Nej, ditt personliga uttryck är helt enkelt "bara" det som kommer rakt från dig, utan filter i vägen - och det är exakt där din stora kraft som sångare finns.

Resonerar det här? ❤️

Läs vidare, för den här kursen är en riktigt guldklimp!

"Enkla och smarta övningar"

Att jobba med uttryck och känsla var en otroligt viktig nyckel för mig för att hitta tillbaka till säkerheten och glädjen i sången. Genom att fokusera på uttrycket såg jag en tydlig förändring i mig själv men också hos de andra deltagarna som Malin coachade. Det var magiskt att se ett framträdande komma till liv och ändra betydelse!

Malin gör det väldigt konkret att hitta sitt uttryck genom enkla och smarta övningar.

Genom att connecta till en känsla blev jag grundad i min egen kropp och mycket av sångtekniken kom automatiskt, superhäftigt! Det var roligt och väldigt befriande att jobba med uttryck och jag rekommenderar det varmt till alla sångare.

- JULIA GRUNDSTRÖM

vocal expression består av:

6 workshopar

Inspirerande & peppande livesända workshopar med många praktiska verktyg. Var med live och interagera med mig & gruppen, eller se i efterhand när det passar dig.

uppgifter

Efter varje workshop får du i uppgift att spela in och lägga upp en video på dig själv i Facebook-gruppen. Super för praktisk övning i kursens innehåll - även om det känns läskigt! Ibland får du även ett arbetsblad med reflektionsfrågor.

Privat Facebook-grupp

Kursens plats för frågor & support är vår privata Facebook-grupp. Det är även där du delar med dig av inspelningsuppgifterna. Jag lägger stor vikt vid att skapa en avslappnad och tillåtande atmosfär där du kan vara precis där du är i din process.

vad du får lära dig:

workshop 1 (Gratis!)

Hell yes hell no-strategin

Hell yes hell no-strategin hjälper dig att bryta igenom blockeringarna som håller dig tillbaka, börja släppa prestationsångesten & bli mer närvarande - så att du kan beröra publiken med din sång!

workshop 2

Autentiskt uttryck & prestationsångest

Alla vill vara autentiska - men hur är man det? Här får du praktiska tips som fungerar och som du kan börja använda direkt. Du får också lära dig hur du väljer låtar till dina framträdanden med hjälp av min metod Färdighetszonerna och fler effektiva verktyg att hantera prestationsångest.

workshop 3

Hitta din personliga prägel

Här får du hjälp att hitta nya vägar att sätta din personliga prägel på de låtar du sjunger. Vi använder oss av utforskande improvisation med konkreta och roliga övningar. Det här är ett fantastiskt sätt att jobba oavsett om du vill ändra i nyanser, eller göra om låten helt - valet är ditt!

workshop 4

Connecta genom storytelling

Connecta med låtens berättelse - eller den berättelse DU vill att låten ska ha - med hjälp av storytelling. Med den här metoden får du verktyg att connecta känslomässigt med det du sjunger, och därigenom bjuda med publiken in i din värld och med på resan.

workshop 5

På scen

Här får du mina välbeprövade verktyg för scenskräck och nervositet, så att du kan njuta mer och ha roligare på scen! Du får också lära dig bemästra mikrofonteknik, hur du kan utveckla ditt scenspråk och hur du kan använda dig av olika status för att finslipa ditt framträdande.

workshop 6

Masterclass & avslutning

Dags för avslutning, blandade guldkorn och fler smarta saker jag kommit på under kursens gång (vilket alltid händer). Här kommer vi även ha en längre masterclass, vilket innebär att du som är med live får coachning av mig direkt via din webbkamera.

Plus en extra bonus!

Bonus

Klangtyper

Som bonus får du med en videolektion där jag introducerar dig till klangtyperna - röstens olika sound som kan låta allt från mjukt till vasst och som vi alla har inom oss. Det här är kursens enda inslag av sångteknik.

Datum

+ praktiska detaljer

Datum för workshopar

Workshoparna hålls tisdagkvällar kl 19.00 live via Zoom och pågår ca 90 minuter.

Workshop 1: 27 april
(2 veckors paus innan officiell start)
Workshop 2: 11 maj
Workshop 3: 18 maj
Workshop 4: 25 maj
(1 veckas paus)
Workshop 5: 8 juni
Workshop 6: 15 juni

Med reservation för förändring vid oförutsedda händelser.

Inspelningar

Om det är något/några tillfällen som du inte kan vara med live, så går det bra att se inspelningen i efterhand. Workshop 3, 4 och 6 är av mer praktisk karaktär, så försök planera så att du kan vara med på så många som möjligt av dom tillfällena.

Tillgång hela 2021

Facebook-gruppen stänger 2 veckor efter kursslut, men du får tillgång till alla inspelningar och allt material hela året ut.

Hur mycket tid tar

Vocal Expression?

Hur mycket tid kursen tar beror framförallt på dig och hur mycket du vill öva och experimentera med det vi går igenom. Det finns inget rätt eller fel, och du kommer få verktyg som du kommer kunna använda dig av länge framöver - så det är inte "nu eller aldrig" som du måste omsätta allt i praktiken.

Ungefärlig tidsåtgång:

Ca 90 minuter/workshop (totalt 6 workshopar).

Minst ca 30 minuter för uppgifterna efter varje workshop.

Valfri tid för frågor & interaktion i FB-gruppen.

Valfri tid som du resten av året kan gå tillbaka och repetera kursen.

vem passar kursen för?

Vocal Expression är till för dig som känner HELL YES när du hör om kursen. Du känner att du vill utveckla ditt personliga uttryck och gillar min vibe!

Vocal Expression är till för dig med sångvana. Det spelar ingen roll om den kommer från att du stått massor på scen, sjungit i kör eller mest sjungit hemma. Det spelar ingen roll vilken nivå du känner att du är på som sångare, så länge du klarar av att ta dig igenom låtar på egen hand och längtar efter att utforska ditt personliga uttryck!

Även du som är mycket erfaren sångare/artist kommer hitta mängder med nya verktyg & ny inspiration för att utveckla ditt uttryck och scenspråk + hantering av prestationsångest.

Du kan utveckla ditt

personliga uttryck även om du:

Inte har så mycket tid

För att få resultat måste du såklart lägga tid på kursen, men du måste inte lägga massor med tid för att få förändring. Kom ihåg att många små framsteg ackumuleras till stora förändringar över tid!

Med det sagt så kan det såklart finnas tillfällen där kursen inte passar, men fråga dig om det verkligen stämmer att du inte har tid, eller om det handlar om att du måste prioritera dig & din sång före andra saker. Du kommer dessutom få mer resultat av att göra den här kursen mindre ambitiöst än du skulle vilja - än att inte göra den alls!

Sist men inte minst, så tycker jag att det som är viktigt för dig är värt att prioritera i ditt liv!  


Inte tror på dig själv

Det är helt naturligt att tvivla på sig själv och sin förmåga som sångare, det möter jag varje dag i mitt arbete och är fortfarande något jag själv måste hantera. Just därför kommer vi prata mycket om den biten i den här kursen! Du är välkommen som du är.


Tror att det är försent

Det är ALDRIG försent att börja. Ditt framtida jag kommer att tacka dig om du börjar nu! Din dröm om att bli en bättre sångare kommer inte försvinna med tiden, utan snarare växa sig större och större medan du önskar att du börjat tidigare.

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

frågor & svar

Praktiska frågor

Vad innebär det att kursen är online?

Vocal Expression är helt online. Workshoparna sänds live via Zoom och du kan se inspelningarna i efterhand om du inte har möjlighet att vara med live. Vi håller kontakten i kursens gemensamma Facebook-grupp och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia. Det enda du behöver är en hyfsat stabil internetuppkoppling och dator, surfplatta eller telefon med kamera.

Måste jag se workshop nr 1: hell yes hell no-strategin innan kursen börjar?

Nej, det måste du inte. Du får tillgång till inspelningen efter du anmält dig och kan se den när det passar dig. Workshop nr 2 är en slags fördjupning av nr 1, men du kommer kunna hänga med i innehållet oavsett.

Vem kursen passar för

Passar kursen för mig?

Vocal Expression är till för dig med sångvana. Det spelar ingen roll om den kommer från att du stått massor på scen, sjungit i kör eller mest sjungit hemma. Det spelar ingen roll vilken nivå du känner att du är på som sångare, så länge du klarar av att ta dig igenom låtar på egen hand och längtar efter att utforska ditt personliga uttryck!

Om du känner dig osäker är du välkommen att kontakta mig så pratar vi om saken!

Jag har mycket erfarenhet och har gått sångutbildningar tidigare, passar kursen ändå mig?

Många som går mina kurser har mycket erfarenhet och utbildningar bakom sig. Vanlig feedback jag får från mina deltagare är att de fått helt nya verktyg för att utvecklas än vad de haft tidigare, en bättre relation till sin röst och sig själva som sångare.

Även du som är mycket erfaren sångare/artist kommer hitta mängder med nya verktyg & ny inspiration för att utveckla ditt uttryck och scenspråk.

Jag är nybörjare, passar kursen ändå mig?

Nej, Vocal Expression passar inte om du känner dig som total nybörjare. Du behöver dock inte vara på någon viss nivå sångmässigt, utan det viktiga är att du har erfarenhet av att sjunga och kan ta dig igenom låtar helt på egen hand.

vilka genres passar den här kursen för?

Vocal Expression är genreoberoende och är inte inriktad mot någon genre. Du väljer själv vilka låtar du sjunger och på vilket sätt du applicerar verktygen du får lära dig av mig.

Ditt köp

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett kvitto till din mejl, ett mejl från kursplattformen för att skapa en användare samt ett välkomstmejl med information från mig! Om du ändå skulle ha en fråga är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej, men workshop nr 1 är gratis och där kan du bilda dig en uppfattning om kursen och jag som lärare känns rätt för dig.