Umeå, 29-30 juni

Gro

sommarkurs

Få din röst att blomstra med hjälp av Holistisk sångteknik

Ta nästa steg i din sång med hjälp av konkreta verktyg

Under Gro får du:

Lära dig allt det viktigaste om andning och stöd - grunden för all sångteknik.

Personlig coachning i Holistisk sångteknik inför grupp (masterclass).

Praktiska verktyg och övningar för att göra sången enklare och friare.

Prova på alla klangtyper i din röst och få verktyg hur du hittar och utvecklar dom - så du kan sjunga på det sätt du vill!

Tid att connecta med din röst tillsammans med likasinnade i en avslappnad och presetigelös atmosfär.

Sångteknik är kanon! Men jag har märkt att den bara hjälper oss till en viss grad...

❌ Om vi inte är närvarande i våra kroppar blir det svårt att ta till sig sångtekniken och utföra övningarna rätt.

❌ Om vi inte tror på oss själva blir det svårt att hålla motivationen uppe över tid.

Jag har alltid strävat efter att göra sångundervisning så konkret och effektiv som möjligt - och genom det har min metod Holistisk sångteknik växt fram.

🌱 Med Holistisk sångteknik får HELA du vara med i processen, så att du kan utvecklas snabbare, enklare och få mer hållbara resultat!

För att få med "hela dig på tåget", får du under kuren:

Förståelsen, tekniken och övningarna du behöver för att ta din sång till nästa nivå (sångteknik)

Hjälp att skapa kontakt med din kropp & lära dig använda den optimalt för sång  (linjering)

Bättre förståelse över hur du kan hantera dina tankar & känslor så de hjälper istället för stjälper dig i sång (mindset). Detta är inte kursens huvudfokus men finns med som inslag.

vad som ingår:

2 sprakande kursdagar i umeå
individuell coachning i masterclass med kompmusiker
gruppövningar inom holistisk sångteknik
utbyte med likasinnade
fika båda dagarna
Kursmaterial

Kurserna passar dig som:

Har ett stort sångintresse och erfarenhet av att sjunga i något sammanhang (även hemmaplan räknas). Du har någon typ av vana att sjunga inför andra eller känner dig okej med utmaningen det innebär. Det här betyder inte att du måste känna dig säker på dig själv och din sångteknik.

Vill djupdyka i sång under en helg med andra sångintresserade utifrån min metod Holistisk sångteknik (se mer info nedan), i en avslappnad, prestigelös och kreativ atmosfär där du får vara precis som du är och där du stöttar andra i sin resa.

Är över 18 år.

Är du osäker på om kursen passar dig? Kontakta mig.

Vad är masterclass?

(och varför alla älskar det)

Konceptet masterclass är som sånglektion i grupp, där du får individuell coachning av mig inför andra deltagare.

Inför det brukar tvekan vara stor... 😅

Och jag förstår om du är skeptisk.

Det är nervöst, läskigt och sårbart att sjunga i masterclass. (Jag har gjort det massor av gånger själv, så jag vet.)

Ändå är det just masterclasserna som ofta är den mest uppskattade delen av mina kurser (och som jag älskat i mina utbildningar!). Många som provar blir stammisar och kommer tillbaka till mina kurser år efter år - för att det är så lärorikt och roligt.

Det är gruppen som gör det 👏

Att sjunga inför andra i ett tryggt sammanhang är otroligt värdefullt, oavsett tidigare scenvana. Det kommer hjälpa dig att få en mer avslappnad relation till din röst - vilket är en VIKTIG ingrediens när du vill utveckla din sång.

En annan - kanske lite oväntad grej - är att du kommer att förstå din egen process mycket bättre när du får spegla dig själv i dom andra deltagarna. Via deras masterclasser kommer du få nya insikter om dig själv, och fler verktyg som du kan plocka fram när du behöver.

Det är också något med grupper som gör mig riktigt vass som sångcoach ⚡️

Jag kan snabbt kan se vad precis just du behöver, så vi kan jobba på det som kommer ge dig mest resultat - direkt.

Sagt om mina övningar i andning & stöd:

praktisk information

Plats

Fixerian, Storgatan 113B, Umeå. Busshållplats Östermalmsgatan ligger nära.

Lokalen har kök som du kan använda i lunchpausen. I närheten finns bensinmack och pizzeria.
Early bird 2 898:- (totalt 28 980:-)

Datum & tider

Helgen 29-30 juni

Lördag: 9.30-17.00
Söndag: 10.00-17.00

Tiderna är ungefärliga och kan variera något beroende på antal deltagare.
Early bird 2 898:- (totalt 28 980:-)

Pris

4 990:- Inkl 25% moms.
Går att delbetala. För betalnig via faktura, använd formuläret nedan.
Early bird 2 898:- (totalt 28 980:-)

Antal platser

Max 10. Gruppen hålls liten så att alla får möjlighet att sjunga i masterclass och chans att få svar på sina frågor.
Early bird 2 898:- (totalt 28 980:-)

Bokningsvillkor

Avbokning
Du kan avboka din anmälan tom 14 dagar innan kursstart mot en administrativ avgift på 500:-. Därefter är anmälan bindande och din plats kan ej avbokas oavsett anledning. Om du inte kan delta försöker jag hjälpa dig att fylla platsen, eller så kan du ge den åt en vän. Om din plats fylls får du pengarna tillbaka, minus en administrativ avgift på 500:-. Fylls inte din plats kommer jag försöka bjuda in dig till kommande kurser om det blir plats över, men är inget som garanteras.

Kursdatum
Malin Kay förbehåller sig rätten att ändra kursdatum vid sjukdom eller annan akut oförutsedd händelse. Om detta skulle ske görs datumändring i samråd med deltagarna. Vid ändrat kursdatum kan Malin Kay ej hållas ansvarig för eventuella omkostnader som t ex resekostnader.

Hej,

jag är så glad att du hittat hit!

11 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett coolare företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 11 åren. Jag brinner för att du ska kunna - och våga - uttrycka dig som du vill i din sång, på ett behagligt och hälsosamt sätt!

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp.

Om mig i punktform:

🦚 Holistisk sångcoach & coach för kreativa själar
🌱 Grundare av Holistisk sångteknik
🐅 Sångare & kreativ varelse
📍 Jobbar i Umeå & online

Min bakgrund är väldigt sångteknisk då jag i grunden är utbildad lärare i Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik) - vid ett dansk sånginstitut som utbildar sånglärare över hela världen.

Sångteknik är verkligen super - men, jag såg att det fanns bitar som saknades, som höll tillbaka utvecklingen hos mina kunder - och det ville jag ändra på! Därför har jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, och skapat en värld som är helt annorlunda - och den vill jag bjuda in dig till!

Det känns så roligt att köra Gro i sommar igen, det kommer bli hur bra som helst! Jag brukar ha nöjda kunder, och det gäller särskilt dom som går mina gruppkurser på plats i Umeå 🤩😉

Jag tror på din röst

och slipp alla omvägar jag tagit!

Talk to me!

Jag vill...

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer snarast möjligt :)
Å nej, något gick fel! Prova igen.

RECenSIONER

Här kan du läsa recensioner från tidigare kunder från olika kurser.

"Min sång har förbättrats dramatiskt"

Det jag främst lärt mig hittills i Vocal Bootcamp är att använda musklerna rätt. Genom att greppa HUR jag ska spänna för att aktivera stödet så har min sång förbättrats dramatiskt. Helt magiskt! Jag gör fortfarande fel ibland, men nu märker jag i alla fall när det händer.

Malin är ultrapedagogisk! Otroligt bra på att sätta ord på det jag försökt uttrycka och på så sätt har hon hjälpt mig reda ut flera av mina problem. Hon är så generös med sin kunskap och det märks att hon vill att var och en ska få ut något av kursen.

Jag har en del mentala spärrar att komma över, som att ”jag sjunger falskt” och ”jag sjunger nasalt” mm. Malin hjälper mig mycket med att öva på att släppa de bilder jag skapat genom åren över min sång och mig själv.

För mig passar det digitala kursformatet utmärkt! Dels för att jag kan ta mig igenom kursen när jag vill och har tid och gå tillbaks om och om igen. Men också för att jag har SHR, sensorisk hyperaktivitet vilket gör att jag inte tål dofter, utan tappar rösten om jag blir utsatt. De digitala träffarna gör att jag ”möter” Malin och andra kursdeltagare utan att behöver tappa rösten.

Jag gillar metodiken bakom CVT men Malin har bakat in den i så mycket mer så en får en helhet och ett sammanhang. Vocal Bootcamp är mer än CVT och den holistiska approachen är den största vinsten helt klart!

- MARIA RYDQVIST

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Har lärt mig ta högre toner utan att riva i halsen"

När jag gick med i Vocal Bootcamp så kände jag inledningsvis att jag inte hade större koll eller kontroll på min röst, men ju mer jag plockade upp på kursen så började pusselbitarna falla på plats.

Jag har en bra bit att gå men känner redan nu stor skillnad mot hur det var innan jag påbörjade kursen.

Jag har lärt känna hur min kropp fungerar och blivit mer medveten om andning, avslappning och kroppshållning. Har lärt mig ta högre toner utan att riva halsen.


Det som jag tycker är riktigt bra är dels att innehållet växer och att Malin är väldigt pedagogisk i sitt sätt. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig mer och polera mina färdigheter i Vocal Bootcamp. Rekommenderas starkt.

- MACKRAN JASPER DERIAN

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [fd onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN

"Rösten håller äntligen igen"

Jag har, mer eller mindre, haft röstproblem under flera år.. blivit hes lätt och ofta har det känts ansträngande att prata (rösttrötthet). Har gått hos ett par logopeder utan att det har hjälpt mig så då tänkte jag testa något helt annat – sånglektioner! Köpte ett paket om 6 lektioner och det är det bästa jag har gjort.

Rösten håller äntligen i vardagen igen och dessutom har jag insett att det faktiskt är jäkligt kul att sjunga. Malin är lyhörd, engagerad  och väldigt pedagogisk. Komplett sångteknik visade sig passa perfekt för att få bukt på mina röstproblem, jag rekommenderar henne varmt!!

- VICTORIA LINDQVIST

"Nådde plötsligt 4 toner högre"

Efter EN lektion med Malin säger min fru: "Herregud vilken skillnad! Vad har hänt?!". Jag märkte samma kväll att jag plötsligt nådde 4 toner högre. Malin är riktigt kompetent och hör direkt vad man behöver jobba med. It's all about the little things. Nu har jag varit på tre lektioner och känner att jag har utvecklats enormt, samt att jag har väldigt bra tips på övningar som kommer förenkla och förbättra min sång i resten av mitt liv. Ett stort tack till dig, Malin! Fortsätt öppna människors ögon för den underbara sångvärlden.

- TORKEL BYLUND

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Kursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Gett mig aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort"

Malin har gett mej aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort. Med hennes hjälp har jag lärt mig att hushålla med luften så jag kan hålla ihop långa textrader och även att använda stödet på ett sätt så jag får stadigare toner.

Jag har träffat andra sångcoacher och gått andra onlinekurser, men ingen som har givit så mycket som Malin. Jag har varit lite "tröglärd" känns det som. Skillnaden är att Vocal Bootcamp* är så grundlig, riktigt allt från början så man känner sig trygg.

Malin är en engagerad och rolig coach, lätt att tycka om! Dessutom ger hon snabbt respons och svar på frågor, vilket jag varit besviken över i andra kurser. Jag tvekade innan jag vågade prova Vocal Bootcamp, men jag har bara positivt att säga. Jag är supernöjd!

- BEATE FALK

"Hittade tillbaka till mina ljusa toner"

Sångstegen [onlinekurs] blev min räddning! Jag har sjungit hela mitt liv men jag hade känt sista tiden att jag tappat bort flera ”delar” av min röst. Efter det första steget av Sångstegen hittade jag tillbaka till mina ljusa toner och efter några steg till upptäckte jag att min röst låter säkrare och har fått mer omfång, och då är jag inte ens färdig med kursen! Min röstutveckling via Sångstegen har förvånat inte bara mig själv utan även min familj. Jag rekommendera alla som älskar att sjunga att gå Sångstegen! Tydligt, pedagogisk, personligt och utvecklande! Tack Malin!

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga.

På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Har fått ett nytt perspektiv på sång"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer.

Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN