Du älskar att sjunga - oavsett om det är på scen eller hemma i vardagsrummet.
Du älskar att uttrycka dig kreativt.

Och du vill kunna änna dig fri att kunna göra det på precis ditt sätt.

Och det är inte "bara för att"...

Du vill nåt mer.
Du vill uttrycka dig själv fullt ut.

Du vill känna kraften och glädjen som sången ger.
Du vill nå ut till andras hjärtan.
Du vill inspirera, underhålla, ge tröst eller mod.
Du vill fly in i en kreativ värld och glömma kaoset runt dig.

Du vill uttrycka dig av dina unika anledningar.

Jag kan hjälpa dig att bli den sångare du drömmer om,
och att prioritera sången - och det som är viktigt för dig - i ditt liv ❤️

Vem är jag?

2013 drog jag igång mitt företag, som då hette Vibe Vocals, för att erbjuda konkret och positiv sångcoachning. Mitt fokus är dig och din röst, din smak och dina mål: mitt jobb är att hjälpa dig dit DU vill!

Jag har dryga 7 års erfarenhet av sångcoachning och är utbildad CVT-lärare i grunden (mer info om CVT nedan). Idag kombinerar jag CVT med andra & egna metoder som tillkommit under åren.

Min bakgrund är mycket teknisk, men i min jakt på effektiva lösningar har jag implementerat metoder inom mindset och kroppsnärvaro (mer info finns nedan). Jag har nämligen märkt att sångteknik bara hjälper till en viss grad; vi behöver tro på oss själva och vara närvarande i vår kropp för att kunna utvecklas.

Jag utvecklar och uppdaterar mig ständigt, och är alltid nyfiken på vad som kommer hjälpa dig mest effektivt.

Mitt mål är att du ska kunna låta som du vill på ett hälsosamt sätt så att rösten håller i längden. Jag ser fram emot att hjälpa dig ta nästa steg mot det du vill uttrycka!

🌱 Sångcoach & coach för kreativa
✨ Sångare & kreativ varelse

min bakgrund

Jag har under hela mitt liv hållit på med musik på olika sätt. När jag var liten skrev jag låtar till mina gosedjur, sedan har det fortsatt med körer, band och andra musikprojekt. Efter gymnasiet gick jag folkhögskola med Pop- & rockinriktning och har sedan dess gått två olika utbildningar vid Complete Vocal Institute samt läst flertalet universitetskurser inom musik.

Uppgiven & frustrerad

Under en perioden på folkhögskola kände jag mig uppgiven över min egen sångröst och var mycket frustrerad över att inte få hjälp att komma vidare. Jag kände mig totalt misslyckad och undrade om det verkligen inte fanns något konkret sätt att utvecklas. Det var den frustrationen som till sist fick mig att flytta till Danmark och utbilda mig inom Complete Vocal Technique (CVT, eller Komplett sångteknik på Svenska - läs mer nedan)

En värld där allt är möjligt

Det kändes som att jag hittat in i en hemlig värld där allt var möjligt! Plötsligt var sång något som gick att förstå och öva på ett konkret sätt. Det var så skönt att kunna sätta ord på vad jag gjorde fel och veta precis hur jag skulle öva för att lösa problemen. Den nya kunskapen gav mer bränsle till min passion, och sedan dess har mitt intresse för sång bara blivit större och även spridit sig till rösten som helhet. Nu vill jag bjuda in dig till min värld där allt är möjligt! Det var den känslan som fick mig att vidareutbilda mig till auktoriserad CVT-lärare, och den känslan som driver mig i mitt arbete.

Random fakta om mig:
- Har bott i Kanada, Danmark och Norge.
- Sover med öppna ögon, ja det är sant och inte helt bekvämt.
- Tycker banan är en onödig och illaluktande frukt
- Uppträdde på alla skolavslutningar, öppet hus and you name it under hela min uppväxt
- Spelade keyboard i mitt första band, men fick bli sångare när hon som sjöng hoppade av

Min musik

Här kan du höra en låt jag själv skrivit, producerat och mixat. Jag sjunger och alla instrument spelas/är programmerade av mig.

Utbildningar & kurser

Complete Vocal Institute
3-year Singer / Singing Teacher Diploma Course
Complete Vocal Academy

Universitetskurser
Musikjuridik i ett branschperspektiv
Låtinspelning med digitala verktyg
Ljudteknik 1
Allmän musiklära
Musikteori 1

Folkhögskola
Rock- och poplinje inriktning sång

Hur jag hjälper dig

Jag ser holistiskt på rösten och jobbar utifrån min egen metod Holistisk sångteknik. Min verktygslåda är fylld till brädden med det senaste inom sångteknik och jag fortbildar mig kontinuerligt.

SÅNGTEKNIK

Sångteknik handlar om hur du tekniskt ställer in vokaltrakten, vilka vokaler och volymer du använder. Jag använder CVT och egna tillvägagångssätt.

linjering

Linjering handlar om att använda kroppen på ett balanserat sätt, så att vi släpper spänningar och hittar tillbaka till kroppens naturliga funktionalitet som automatiskt ger rösten styrka och uthållighet.

mindset

Mindset handlar om hur du relaterar till din röst och dig själv som sångare, hur du lägger upp övning och sätter mål.

PERSONLIGT UTTRYCK

Personligt uttryck handlar om att kunna uttrycka sig fritt i sången på ett autentiskt sätt som känns helt rätt inombords för dig - och är det som allt annat syftar till!

Om CVT

Jag är i grunden utbildad till lärare inom CVT, Complete Vocal Technique, vid Complete Vocal Institute i Köpenhamn. Tekniken kallas även för Komplett sångteknik på svenska.

Inom CVT separeras röstens beståndsdelar. Det gör det möjligt att kommunicera kring rösten på detaljnivå, och att enklare ringa in och lösa problem. Jag brukar jämföra CVT med grammatik. Om du vill lära dig spanska och åker till Spanien så kan du absolut plocka upp en hel del. Men om du direkt får veta att alla verb som beskriver något du själv gör slutar på -o, så kan du snabbare lära dig språket. På samma sätt kan du med hjälp av CVT förstå hur din röst är uppbyggd och enklare navigera i den.