Så kul att du

hittat hit!

Längtar du efter att känna friheten, kraften & modet att kunna sjunga precis som du vill?

Tror du på värdet i att gå din egen väg & vara dig själv fullt ut - fast det kan kännas riktigt utmanande ibland?

Då tror jag att vi kommer trivas riktigt bra ihop.


Vem är jag då?

11 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 11 åren. Jag brinner för att du ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka dig som du vill i din sång, på ett behagligt och hälsosamt sätt!

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp. Under en period kände jag mig totalt misslyckas och undrade om det ens fanns något konkret sätt att utvecklas och lösa mina problem?

Den frustrationen ledde mig till sångmetoden Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik), där jag fick svar på många av mina frågor och kände att sångteknik äntligen blev något konkret.

Det kändes som jag hittat en hemlig värld som jag ville dela med andra, och valde därför att utbilda mig till CVT-lärare i Köpenhamn.

Min ingång som sångcoach blev därför väldigt sångteknisk - och även om sångteknik är super, så märkte jag att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar. Jag upplevde också att delar av CVT inte fungerade så bra, eller var helt kontraproduktiva.

Därför jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, där linjering och mindset finns med som lika viktiga komponenter - så att hela du är med på tåget!

Jag uppdaterar mig ständigt, och är alltid nyfiken på vad som kommer hjälpa dig på bästa sätt ❤️

Det känns ofta som jag kan se rakt in i kärnan hos dig som jobbar med mig.

Jag får upp bilder av ljuden du gör som former och material, jag ser minsta lilla tvekan och ibland hela anledningen bakom.

Jag tar in så mycket information att det blir självklart för mig vad vi ska jobba på - och hur.


Tack Linnea för att du lyft min intuition och hjälpt mig se min egen process. Tack för förtroendet att jobba med mig under bland annat Flow och Gläns.

Som person är jag:

En bubblig, kreativ själ som älskar att uttrycka mig i alla möjliga former - sång, musik, poesi, grafiskt + mer.

Ägare till en multiriktad ADHD- hjärna full av idéer 💡

Grymt intresserad av personlig utveckling, psykologi, Human design (jag är 4/6 MG), spiritualitet, kommunikation, marknadsföring & företagande + mer! Allt som går att koppla till människor och hur vi fungerar vill jag veta mer om.

Mamma till min finurligt fina son, och syster till min älskade Alex som omkom i flygkraschen i Umeå 2019 (Jag har valt att vara väldigt öppen med min sorg och pratar om den ibland.)

Här för att gå min egen väg, och älskar att få hjälpa människor närmare sin.

Min musik

Här kan du höra en låt jag skrivit, producerat och mixat.

Utbildningar

Complete Vocal Institute
3-year Teacher Diploma Course
Complete Vocal Academy

Universitetskurser
Musikproduktion, musikjuridik, ljudteknik, musikteori med mera.

Fler utbildningar
Rock- & poplinje på folkhögskola, flertalet fortbildningar inom sång, företagande, marknadsföring & personlig utveckling.

Hur jag hjälper dig

Mina lektioner och kurser baseras på Holistisk sångteknik, min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat!