onlinekurs

Krossa

ditt sångtak

Bryt gamla mönster som håller dig tillbaka från att bli bättre på att sjunga, våga & ta plats

hej sångare, är du less på att:

Tvivla på dig själv och din röst, släpa på prestationsångest och nervositet...

Undra om du är bra nog för att "få" hålla på med sång...

Fundera på vad andra tycker om dig och vara beroende av bekräftelse från andra...

Känna hur din positiva drivkraft kvävs av frustration och negativa tankar som går på repeat...

Bli handlingsförlamad i din övning och dina sångprojekt när det inte går som du vill - om du ens kommer igång...

Vara spänd och stressad i kroppen, så sångövningarna blir svåra att genomföra...

Jag vet precis hur det kan vara - och jag vet att det går att förändra 🙌

slå av autopiloten &

ta tillbaka din kraft!

Krossa ditt sångtak

Och nå dit du vill med ett nytt minset!

Bli bättre på att sjunga - släpp spänningar som håller dig tillbaka, och få en friare och mer hållbar röst.

Våga göra det du drömmer om - starta det där bandet, sök till kören, tacka ja till den där spelningen eller börja spela in din musik.

Gå din väg fullt ut - sluta påverkas av andras (eventuella) åsikter och uppfattningar om dig.

Ha roligare - hitta och behåll motivationen för dina sångprojekt och din övning med lätthet, och känn att du har mer tålamod för din egen process.

Ett bättre mindset gör dig bättre på att sjunga

Låter det konstigt att ett bättre mindset gör dig bättre på att sjunga? Men precis som att din kropp reagerar på tanken av att bita i en sur citron, så påverkas den av hur du tänker kring din sång. Det blir mycket enklare att sjunga med stark volym när du släppt rädslan att ta plats, eller ta dom där höga tonerna när du inte är upptagen av tanken på att misslyckas.

När du slappnar av så får kroppen chans att slappna av och fungera bättre. Mindset är ibland en viktigare nyckel än faktiska sångövningar 🔑

Du är inte ensam!

Om vi inte redan känner varandra: Hej, och wow vad kul att du hittat hit! Det är jag som är Malin Kay och jag är så otroligt taggad på vad ett nytt mindset kan göra för dig.

Under mina 9 år som sångcoach har jag verkligen fått se hur mycket vårt mindset - hur vi relaterar till våra tankar och känslor - påverkar oss som sångare, och att det är något i princip alla behöver jobba på!

Dom flesta bär på någon typ av osäkerhet när det kommer till sången, eftersom den betyder så mycket för oss. Jag vet exakt hur det är, eftersom min bakgrund är att jag har tvivlat enormt mycket på mig själv, och gör fortfarande - men har har lärt mig hur jag ska hantera det.

Det är ditt mindset som avgör om din övning och utövning blir av, om du vågar följa dina drömmar, och framförallt påverkar hur det känns för dig när du ägnar dig åt att sjunga. Frustration, osäkerhet och tvivel ingår såklart i livet, men det behöver inte vara något som står mellan dig och det du vill göra - när du vet hur du ska hantera den.

Kom så krossar vi ditt sångtak tillsammans ❤️

hur funkar krossa ditt sångtak?

Krossa ditt sångtak är en onlinekurs där du får alla mina bästa verktyg för att uppgradera ditt mindset, så att du kan ta nästa steg i din sång.

När kursen är slut kommer du ha en riktigt stabil grund för ditt mindset att falla tillbaka på om och om igen, som gör det enklare att ta plats med din sång och bli en bättre sångare! Många upplever dessutom att insikterna också påverkar andra delar av livet positivt.

Detta ingår i kursen:

5 moduler med korta & inspirerande videolektioner
praktiska övningar & kraftfulla reflektionsuppgifter
Bonus: skapa din övningsrutin
(inspelad Workshop)
Bonus: Hell yes-klubben (privat fB-grupp)

Tidsåtgång

Tänk ca 45-60 min per vecka för att se lektionerna + göra övningarna. En stor del av din utveckling kommer också ske mellan lektionerna i din vardag, när du reflekterar över det du lärt dig.

Schema & datum

En modul med 3 lektioner + tillhörande övningar släpps varje vecka under 5 veckor. Detta är en självstudiekurs utan tider att passa, och vill du göra kursen över längre tid så går det bra. Om du vill vara med i en liveomgång framöver kommer du kunna anmäla dig till kraftigt rabatterat pris.

Tillgång

Obegränsad tillgång! Gör kursen i din takt och repetera när du vill.

Vem är jag då?

11 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 10 åren. Jag brinner för att du ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka dig som du vill i din sång, på ett behagligt och hälsosamt sätt!

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp.

Om mig i punktform:

🦚 Holistisk sångcoach & coach för kreativa själar
🌱 Grundare av Holistisk sångteknik
🐅 Sångare & kreativ varelse
📍 Jobbar i Umeå & online

Min bakgrund är väldigt sångteknisk då jag i grunden är utbildad lärare i Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik) - vid ett dansk sånginstitut som utbildar sånglärare över hela världen.

Sångteknik är verkligen super - men, jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar.

Därför jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, där linjering och mindset finns med som lika viktiga komponenter - så att HELA du är med på tåget!


Jag tror på din röst ✊
Välkommen till min värld!

och slipp alla omvägar jag tagit!

anmäl dig nu

Du är en helhet!

Holistisk sångteknik är min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat! I den här kursen zoomar vi in på mindset, delen som påverkar både din sångteknik, och din linjering (som i sin tur påverkar din sångteknik) - eftersom allt hänger ihop! Vissa element från linjering (kroppsnärvaro mm) kommer också ingå i den här kursen.

Kom och va med!

This is the shit 👌


vad du får:

5 moduler med videolektioner
praktiska övningar
Bonus 1: Medlemsskap i hell yes-klubben
bonus 2: Workshopen skapa din övnignsrutin
OBEGRÄNSAD TILLGÅNG (SÅ LÄNGE KURSEN FINNS KVAR I MITT UTBUD)
passar alla nivåer från 18 år

Ord pris 990:-
eller 525:-/månaden i 2 månader

Talk to me!

Jag vill...

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer snarast möjligt :)
Å nej, något gick fel! Prova igen.

frågor & svar

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia.

Vilka tider är det som gäller?

Kursen har inga tider att passa! Varje vecka släpps 3 nya lektioner inne i Podia, som du gör när du vill. Om du vill gå kursen i en snabbare takt kan du bara kontakta mig så fixar jag det.

Passar kursen för mig?

Om du relaterar till det som står på den här sidan är svaret ja, oavsett om du är nybörjare eller erfaren sångare. Du är välkommen med precis som du är, där du är i din sång!

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har obegränsad tillgång till kursen så länge den finns kvar i mitt utbud. Dvs så länge mitt företag finns kvar, har samma inriktning och liknande kursutbud så har du tillgång till kursen. Om kursutbudet förändras och uppdateras med en liknande kurs, så får du tillgång till den kursen. Jag skulle alltså kunna skriva "för alltid" eftersom jag inte har några planer på att varken sluta vara företagare eller ta bort Sångsprinten - men det här är mitt sätt att gardera mig för förändringar som kan komma och inte lova mer än jag kan hålla.

vad baseras kursen på?

Innehållet har växt fram från mitt stora intresse för personlig utveckling, min erfarenhet av att kämpa med mitt eget självförtroende inom sången och erfarenheten av att coacha hundratals sångare. När jag började jobba som sångcoach såg jag att sångövningarna behövde kompletteras med andra verktyg. Om jag t ex hade en sångare framför mig som var väldigt rädd för att ta plats så spelade det ingen roll hur många bra sångövningar jag kunde ge - vi behövde adressera rädslorna för att övningarna skulle fungera.

Med åren började Holistisk sångteknik växa fram, där mindset blev en viktig del i min coachning, och jag såg bland annat hur mycket snabbare mina sångelever och kursdeltagare utvecklades när vi jobbade med den biten också.

Hur snabbt kan jag få en förändring?

Även om en av lektionerna faktiskt heter "Quick fix för bättre självförtroende" så är arbetet med mindset generellt ett långsiktigt arbete, och effekterna av den här kursen beror helt på din unika situation och hur väl du tar till dig materialet.

Varje gång vi jobbar på vårat mindset får vi möjlighet att släppa nya lager och komma närmare oss själva, och ibland kan resultaten komma plötsligt av en till synes liten insikt - medan andra saker tar längre tid.

Oavsett hur din tidslinje ser ut, så kommer du få många praktiska verktyg och förhållningssätt som kommer göra stor skillnad i ditt liv.

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett kvitto till din mejl, ett mejl från kursplattformen för att skapa en användare samt ett välkomstmejl med information från mig! Om du ändå skulle ha en fråga är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång till bonusen direkt så gäller inte distansköpslagen.

RECenSIONER

Här kan du läsa recensioner och kommentarer från kunder som gått andra kurser hos mig, och hur det påverkat deras mindset.

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga.

På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Släppa bilder jag skapat genom åren"

Jag har en del mentala spärrar att komma över, som att ”jag sjunger falskt” och ”jag sjunger nasalt” mm.
Malin hjälper mig mycket med att öva på att släppa de bilder jag skapat genom åren över min sång och mig själv.

- MARIA RYDQVIST

"Har fått ett nytt perspektiv på sång"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer.

Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Den 1-åriga sångkursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [fd onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN