online

Mentorskapsprogram

whatsapp-coachning
& sånglektioner

Individuell coachning i Holistisk sångteknik för dig som vill uttrycka dig fullt ut & gå din egen väg som sångare

online

Mentorskapsprogram

whatsapp-coachning & sånglektioner

Individuell coachning för dig som vill uttrycka dig fullt ut & gå din egen väg som sångare

Längtar du efter professionell hjälp att verkligen få

förändring i din sång?

Med hjälp av individuell coachning utifrån Holistisk sångteknik får vi med hela dig på tåget, så att du kan ta dig dit du vill på kortare tid - utan att fastna på vägen dit

Kommentarer från deltagare i Mentorskapsprogrammet där Whatsapp-coachning ingår.

Sångteknik är kanon! Men jag har märkt att den bara hjälper oss till en viss grad...

❌ Om vi inte är närvarande i våra kroppar blir det svårt att ta till sig sångtekniken och utföra övningarna rätt.

❌ Om vi inte tror på oss själva blir det svårt att hålla motivationen uppe över tid.

Jag har alltid strävat efter att göra sångundervisning så konkret och effektiv som möjligt - och genom det har min metod Holistisk sångteknik växt fram.

🌱 Med Holistisk sångteknik får HELA du vara med i processen, så att du kan utvecklas snabbare, enklare och få mer hållbara resultat!

För att få med "hela dig på tåget", får du:

Förståelsen, tekniken och övningarna (sångteknik)

Hjälp att skapa kontakt med din kropp & lära dig använda den optimalt (linjering)

Guidning i hur du håller motivationen uppe & hanterar prestationsångest (mindset)

Jag tror på din röst!

Jag vet att du kan.
Jag vet att du har det inom dig.
Jag tror på dig som sångare till 100%.

Jag heter Malin Kay och dom senaste 11 åren har jag jobbat med att hjälpa sångare som dig att utvecklas mer än dom trodde var möjligt. Jag brinner för mitt jobb och det vore en ära att få jobba individuellt med dig, och på den här sidan hittar du allt du behöver veta om jag känns som rätt sångcoach för dig!

Vad du kan få hjälp med

Jag har effektiva verktyg som hjälper dig att:

Hitta lösningar på problem i din sång.

VIdga din palett med sound.

Göra sången enklare och roligare.

Hantera och förebygga röstproblem.

Hantera nervositet, dåligt självförtroende, prestationsångest och andra mentala blockeringar

Bli bättre på improvisation & känna dig friare i ditt uttryck

Ringa in ditt unika uttryck & din sång-identitet

Komma vidare & utvecklads i dina sångprojekt

För vem passar Mentorskapsprogram, Whatsapp-coachning & sånglektioner?

Mina Mentorskapsprogram, sånglektioner & Whatsapp-coachning riktar sig till dig över 18 år med sångvana (dvs du som har vana av att sjunga i något sammanhang - om det är i band, kör eller hemma för dig själv spelar ingen roll). Det handlar inte om att man ska vara ”nog bra” för att jobba med mig, utan om att vi ska vara en bra matchning där mina kunskaper är det du behöver. Under rubriken ovan ser du vad jag kan hjälpa dig med.

Mina expertområden inkluderar inte sådant som att lära ut melodier och hjälp att hitta låtar som passar dig. Om du främst vill ha hjälp med dessa saker, eller har svårt att ta dig igenom en hel låt på egen hand rekommenderar jag att du hittar någon som jobbar med just dom sakerna innan du kommer till mig.

Malin lockade fram en helt ny nivå i min sångröst!

"Första gången jag jobbade med Malin lockade hon fram en helt ny nivå i min sångröst redan efter fem minuter! Det var så makalöst att jag började gråta. Det kändes som att min röst äntligen var fri och dansade på ängarna... (ja, det kändes så!)

Jag har sjungit hela livet inför publik som solist, i gospelkör, barbershopkör och på karaoketävlingar. Utvecklingen jag gjorde på bara en träff hade jag aldrig trott var möjlig. Jag rekommenderar alla att utvecklas med Malins kunniga och trygga hjälp!"

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

Skillnad i känsla och klang

Malin är en varm, lyhörd och mycket kunnig sångcoach som fick mig att upptäcka en röst i mig som jag inte visste jag hade. Jag bokade ett sångcoachningstillfälle med Malin en vecka innan mitt bröllop, där jag ville sjunga ”Kärleksvisan” som överraskning till min blivande.

Jag har sångerfarenhet från olika körer, men kände mig ganska otrygg och tyckte att min röst saknade en viss fyllighet. Med enkla tips om hållning och andning lockade Malin fram en potential ur min röst som jag inte visste jag hade. Vilken skillnad det skapade båda i känslan att sjunga och i klangen! Dessutom hade Malin fått mig att hitta förtroende i min sångröst.

- Judith Lundberg-Felten

Mentorskaps-
program

Mentorskapsprogram

En plats att skapa långsiktig förändring i din sång

Mentorskapsprogrammen är designade för att du ska få allt du behöver för att skapa stora och långsiktiga förändringar i din sång. Utöver coachingen, kunskapen och övningarna, så får du hjälpen du behöver för att få övningen att bli av mellan lektionerna - dvs den pusselbiten som är avgörande för att få resultat.

Jag finns där för dig så att du aldrig behöver känna dig ensam och anpassar upplägget så att det passar dig och den du är. Hos mig är dina känslor och drömmar välkomna fullt ut!

programen består av:

sånglektioner, 75 min online

Skräddarsydd coaching efter dina behov, online via Zoom. Jag jobbar utifrån Holistisk sångteknik och sånglektionerna kan utöver sångövningar innehålla allt från övning i kontakt med din kropp till coachande samtal beroende på vad som gör störst skillnad för dig i din process. Tiden är din och hela du är välkommen som du är!

whatsapp-coachning

Du behöver inte oroa dig för att köra fast mellan lektionerna eller behöva hålla motivationen uppe på egen hand. Jag finns där för dig på Whatsapp när du behöver och hjälper dig komma vidare. Vi hörs via en blandning av röst- & textmeddelanen (Whatsapp går att använda via datorn också).

akutsamtal (endast programmet magisk)

Är du hes inför ett gig och har panik, problem under en studioinspelning eller har du tappat modet och skulle behöva prata med mig just idag? Det är vad akutsamtalen finns till för! Jag försöker i möjligaste mån avsätta tid för dig samma dag, även om jag såklart kan vara upptagen och behöva ringa upp senare.

rekommenderade övningar

Efter varje lektion får du en sammanfattning över vad vi gjort och rekommenderade övningar via ett delat dokument som du kan referera till mellan lektionerna, så att du hela tiden kan hålla en röd tråd.

interaktiv Övningsloggbok

Du får en egen interaktiv övningsloggbok i vårt delade dokument där vi båda kan följa och få en översikt av din övning.

Bonus: KUNSKAPSBANK

Få ut maximalt av dina sånglektioner genom att ta del av mitt onlinematerial innan vi ses, mellan sånglektionerna och som repetition när du vill. Du behöver aldrig igen undra varför du gör en övning - du kommer förstå varför! Du får tillgång till materialet under programmets giltighetstid.

mentorskapsprogram

Detta ingår:

6 st sånglektioner, 75 min

3 månaders Whattsapp-coachning

Upp till 2 st akutsamtal

Interaktiv övningsloggbok

Rekommenderade övningar

Min hjärna! Jag kommer följa din process noga och kontakta dig med extra tips och ideer som dyker upp under programmets gång.

BONUS: Hela kunskapsbanken (värde tusentals kronor)

19 900:-

Delbetalning möjlig.

Mycket begränsat antal platser.

ansök nu

Whatsapp-coachning & sånglektioner

whatsapp-coachning

1 månad

Passar dig som jobbat med mig tidigare eller som går någon av mina onlinekurser.

Pris: 1 590:-

enstaka sånglektioner

75 min, online

OBS! I dagsläget erbjuder jag endast enstaka sånglektioner till återkommande kunder i mån av tid.

Pris: 1 990:-

villkor för sånglektioner & mentorskapsprogram


Bokningsbara tider finns vardagar, huvudsakligen med 12.30-17 som starttider. Kontakta mig för aktuell information.

FRI OMBOKNING INGÅR
Du kan omboka din tid fram till 24 timmar innan start genom att klicka på knappen i bekräftelsemejlet eller genom att logga in i kalendern (gå till boka lektioner på hemsidan). Om du inte når kalendern går det också bra via telefon eller sms. Vid utebliven eller för sen avbokning förfaller din lektion, ifall du inte väljer att betala avgift för "ingen ankomst", se nedan.

BOKNING & GILTIGHET FÖR MENTORSKAPSPROGRAMMEN
Du är själv ansvarig för att boka dina lektioner och hitta tider som passar dig under giltighetstiden. Jag försöker tillmötesgå dina önskemål om möjligt. Under länken "boka lektioner", längst ner på min hemsida, kan du se vilka lediga tider som finns. När giltigheten gått ut förfaller eventuellt oanvända lektioner. Se därför till att boka in dig med god framförhållning om du endast kan specifika tider. Under speciella omständigheter, som t ex långvarig sjukdom, kan du pausa Mentorskapsprogrammet om du hör av dig till mig.

SEN ANKOMST
Om du blir mer än 15 minuter försenad, meddela via telefon eller sms att du är på väg för att behålla din resterande tid.

INGEN ANKOMST
Du kan välja att betala 350 kr i avgift för att behålla en missad lektion. Meddela mig via mejl.

BETALNING
Betalning sker via faktura eller kort. Påminnelseavgift vid fakturabetalning 60:-. Vid delbetalning med kort ansvarar du för att tillräckligt med pengar finns på kortet när pengarna dras. Efter 3 misslyckade debiteringsförsök skickas en faktura med en förseningsavgift på 60:- och en administrativ avgift på 50:-

ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars ångerrätt för tjänster köpta via internet. Det förutsätter att du inte påbörjat att utnyttja tjänsten. 24 timmars avbokningsfrist gäller alltid. Inga pengar återbetalas om du inte vill/kan använda hela ditt paket. Du kan dock ge bort kvarstående lektioner till en vän. Då ingår bara själva lektionstiden och ingen övningsloggbok, support mm.

MEJLUTSKICK
Malin Kay gör utskick till din mejl med påminnelser samt nyhetsbrev. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.TIDER

FLER RECENISIONER

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN

"Rösten håller äntligen igen"

Jag har, mer eller mindre, haft röstproblem under flera år.. blivit hes lätt och ofta har det känts ansträngande att prata (rösttrötthet). Har gått hos ett par logopeder utan att det har hjälpt mig så då tänkte jag testa något helt annat – sånglektioner! Köpte ett paket om 6 lektioner och det är det bästa jag har gjort.

Rösten håller äntligen i vardagen igen och dessutom har jag insett att det faktiskt är jäkligt kul att sjunga. Malin är lyhörd, engagerad  och väldigt pedagogisk. Komplett sångteknik visade sig passa perfekt för att få bukt på mina röstproblem, jag rekommenderar henne varmt!!

- VICTORIA LINDQVIST

"Nådde plötsligt 4 toner högre"

Efter EN lektion med Malin säger min fru: "Herregud vilken skillnad! Vad har hänt?!". Jag märkte samma kväll att jag plötsligt nådde 4 toner högre. Malin är riktigt kompetent och hör direkt vad man behöver jobba med. It's all about the little things. Nu har jag varit på tre lektioner och känner att jag har utvecklats enormt, samt att jag har väldigt bra tips på övningar som kommer förenkla och förbättra min sång i resten av mitt liv. Ett stort tack till dig, Malin! Fortsätt öppna människors ögon för den underbara sångvärlden.

- TORKEL BYLUND

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Kursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Insett min egna rösts kapacitet"

Jag har haft så fantastiskt roligt [på den 1-åriga sångkursen] och ville aldrig att det skulle ta slut! Jag har utvecklats inte bara i rösten och mitt sätt att sjunga - även mitt självförtroende och mitt sätt att se på sång har förändrats. Malin har hjälpt mig att inse min egna rösts kapacitet!

- MOA-STINA LINDSTRÖM

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga. På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Rösten höll hela veckan"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer. Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN