förköpet är öppet 🙌
spara 300:-

16-25 januari

Sångsprinten

En 10 dagars onlinekurs i andning & stöd som förändrar allt

Du kan få nya resultat

på bara 10 dagar!

Det här är för dig som längtar efter att känna mer frihet & säkerhet i din röst och är trött på att känna dig begränsad i din sång.

Det här är för dig som vill kunna lita på din röst och ha en stabil grund att falla tillbaka på, och inte vill vara beroende av dagsformen eller "tur".

Börja 2023 med att satsa på din sång!

Om vi inte redan känner varandra: Hej, och wow vad kul att du hittat mig! Det är jag som är Malin Kay och jag är så glad att du är här och spanar in Sångsprinten ❤️

Den här kursen passar sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Grunden till all sångteknik är nämligen att få andning & stöd att fungera optimalt - och att dyka ner i det + få hjälp att bygga en effektiv övningsrutin är det vinnande konceptet för att ta dig till nästa nivå i din sång, oavsett var du är idag.

Dessutom ska vi såklart ha väldigt roligt, så att du får fylla på med massor av pepp & energi för din sång! 🥳

Vad kan du förvänta dig?

Andning & stöd - som jag lär ut det - är den magiska nyckeln till att kunna sjunga med:

Styrka & power: Så du kan skruva upp volymen när du vill 🔥

Stabilitet & flexibilitet: Så du känner dig säkrare, får en fylligare ton & enklare kan röra dig förbi skarven 🙌

Uthållighet & hållbarhet: Så du inte behöver “sjunga med halsen” och riskera att bli hes 💃

Ett bredare register: Så du kan ta högre & lägre toner - yay! 📣

Mer lätthet & mindre frustration: Så du kan ha roligare med din sång ❤️

Eftersom Sångsprinten är en kurs i just andning & stöd så kan du alltså förvänta dig guld och gröna skogar - på ett ungefär 😉

Skämt åsido så är ju kursen totalt 10 dagar (måste inte göras i rad - du har 14 extra dagar på dig) och jag kan såklart inte garantera att du kommer uppleva dramatisk skillnad inom alla dessa områden på den tiden. Det är dock mycket sannolikt att du upplever stor skillnad inom några områden, eller viss skillnad inom alla områden - direkt, eller över tid.

Allt beror på din unika situation: var du är i din process, hur noga du följer instruktionerna & övningsschemat och om du gör något större fel vad gäller andning & stöd just nu (=mer dramatiska resultat när du väl gör rätt). Ibland klickar det snabbt, och ibland behöver man mer tid - och båda är helt okej.

Om du ser på alla lektioner och gör alla övningar så är något typ av resultat från listan ovan oundvikligt! Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora skillnader i din sång.

Hur funkar sångsprinten?

Sångsprinten är en 10 dagars sprint där du får lära dig allt det viktigaste om andning & stöd för att få mer frihet och hållbarhet i din röst. Varje morgon släpps dagens innehåll som tar ca 30 minuter att göra och är en blandning av videolektioner och egna övningar. Du vet alltså hela tiden precis vad du ska göra!

I Facebookgruppen + masterclasserna via Zoom får du svar på dina frågor och hjälp att anpassa övningarna så dom fungerar för just dig. Om du vill kan du bli coachad av mig live inför gruppen.

När kursen är slut kommer du ha en riktigt stabil grund i din sångteknik att falla tillbaka på om och om igen!

Allt detta ingår i kursen:

10 dagars detaljerat övningsschema
+ kursloggbok, så du hela tiden vet vad du ska göra
tydliga videolektioner
om andning & stöd med praktiska övningar
kickoff + 2 masterclasser online via zoom för svar på frågor & coaching med mig
sluten facebook-grupp för alla deltagare där du får pepp, råd & stöd på vägen
Bonus 1:
medlemsskap i min kundklubb hell yes-klubben
bonus 2:
Dina sångmål (inspelad Workshop + arbetsbok)

Schema & datum

Kursen startar den 16 januari och under varje dag i 10 dagar får du tillgång till dagens innehåll på morgonen. Om du vill göra kursen i långsammare tempo eller missar någon dag så är det ingen fara eftersom du får tillgång till allt material 14 dagar extra.

Datum & tid för masterclasserna kommer närmare inpå kursstart. Du kan vara med live eller se inspelningen i efterhand (möjlighet att skicka in frågor i förväg finns).

Tillgång

Du får tillgång till allt innehåll, inklusive Facebook-gruppen 14 dagar extra utöver kursens 10 dagar.

Tidsåtgång

Du behöver totalt ca 30 min/dag i 10 dagar för att se dagens lektion och göra dagens övningar. Masterclasserna är ca 90 minuter vardera och går att se i efterhand om du inte kan vara med live.

För vem

Kursen passar dig över 18 år som vill utveckla din sångteknik. Bland dom 100+ tidigare deltagarna finns allt från nybörjare till proffs, hemmasångare, körsångare, artister, musiklärare och sångpedagoger.

anmäl dig nu

Vem är jag då?

9 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 9 åren. Jag brinner för att du ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka dig som du vill i din sång, på ett behagligt och hälsosamt sätt!

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp.

Om mig i punktform:

🦚 Holistisk sångcoach & coach för kreativa själar
🌱 Grundare av Holistisk sångteknik
🐅 Sångare & kreativ varelse
📍 Jobbar i Umeå & online

Min bakgrund är väldigt sångteknisk då jag i grunden är utbildad lärare i Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik) - vid ett dansk sånginstitut som utbildar sånglärare över hela världen.

Sångteknik är verkligen super - men, jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar.

Därför jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, där linjering och mindset finns med som lika viktiga komponenter - så att HELA du är med på tåget!


Jag tror på din röst ✊
Välkommen till min värld!

och slipp alla omvägar jag tagit!

Sångsprinten baseras på Holistisk sångteknik,
min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat!

Kom och va med!

Det här är det absolut bästa och mest prisvärda sättet att börja jobba med mig för att snabbt skapa förändring i din sång! Som så många andra sångare tycker säkert också du att det svåra är veta hur du ska öva och att få övning att bli av - här får du hjälp med båda 👌

vad du får:

10 dagars detaljerat övningsschema
tydliga videolektioner
2 masterclasser via zoom
privat Facebook-grupp
Bonus 1: Medlemsskap i hell yes-klubben
bonus 2: Workshopen dina sångmål
14 dagars extra tillgång
passar alla nivåer från 18 år

Ord pris 1 890:-

Just nu förköpspris 1 590:-
eller 825:-/månaden i 2 månader

Fixa julklapp? Köp till extra plats till 50% rabatt i kassan. Digitalt eller fysiskt presentkort kan beställas utan extra kostnad.

frågor & svar

Kan jag ge bort sångsprinten som present?

Ja - vilken bra idé! Klicka här för att köpa ett presentkort så postar jag ett fysiskt kort så fort jag kan. Är du ute i sista stund kan du köpa ändå och skriva ett eget kort. Om du vill gå kursen själv så kan du lägga till ett presentkort till rabatterat pris i kassan, efter du angett dina betalningsuppgifter.  

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia.

Går det att lära sig online?

JA! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden. Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Vilka tider är det som gäller?

Kursen startar den 16 januari och under varje dag i 10 dagar får du tillgång till dagens innehåll på morgonen. Om du vill göra kursen i långsammare tempo eller missar någon dag så är det ingen fara eftersom du får tillgång till allt material 14 dagar extra.

Datum & tid för masterclasserna kommer närmare inpå kursstart. Du kan vara med live eller se inspelningen i efterhand (möjlighet att skicka in frågor i förväg finns).

Passar kursen för mig?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin sångteknik och är över 18 år. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. I Sångsprinten får du en solid grund att stå på, oavsett dina kunskaper idag.

Den här kursen passar sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett välkomst mejl med information från mig. Min kursplattform skickar inget kvitto automatiskt, men det går att ladda ner från ditt konto om du behöver. Om du funderar på något så är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång till bonusen direkt så gäller inte distansköpslagen.

frågor & svar liveomgång

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia. Livesändningarna sker i Facebookgruppen.

Går det att lära sig online?

JA! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden. Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Vilka tider är det som gäller?

Dagens innehåll släpps kl 7 varje morgon, och du väljer när på dagen du ägnar dig åt kursen. Om du missar någon dag kan du ta igen den dagen efter, eller någon av de 4 extra veckorna i slutet av kursen. Du lägger alltså upp takten relativt flexibelt. Livesändningarna är de enda tider du behöver "passa", men dom går lika bra att se i efterhand.

Kursstart: Måndag 10 januari. Dagens innehåll släpps kl 7.00 varje morgon i 10 dagar.
Kick-off: Måndag 10 januari kl 12.15 (va med live eller se i efterhand)
MASTERCLASSER: Datum kommer.
Med reservation för förändring vid oförutsedda händelser.

Passar kursen för mig?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin sångteknik. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. I Sångsprinten får du en solid grund att stå på, oavsett dina kunskaper idag. Du behöver inga förkunskaper för att börja, men det är en fördel om du har vana av att sjunga sen tidigare.

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett kvitto till din mejl, ett mejl från kursplattformen för att skapa en användare samt ett välkomstmejl med information från mig! Om du ändå skulle ha en fråga är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång till bonusen direkt så gäller inte distansköpslagen.

Talk to me!

Jag vill...

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer snarast möjligt :)
Å nej, något gick fel! Prova igen.

fler rECenSIONER

Här kan du läsa recensioner från tidigare kunder. Bra att veta är att videolektionerna om stöd & andning i Sångsprinten är samma som de i min onlinekurs Vocal Bootcamp, som flera av de första recensionerna gäller.

"Min sång har förbättrats dramatiskt"

Det jag främst lärt mig hittills i Vocal Bootcamp är att använda musklerna rätt. Genom att greppa HUR jag ska spänna för att aktivera stödet så har min sång förbättrats dramatiskt. Helt magiskt! Jag gör fortfarande fel ibland, men nu märker jag i alla fall när det händer.

Malin är ultrapedagogisk! Otroligt bra på att sätta ord på det jag försökt uttrycka och på så sätt har hon hjälpt mig reda ut flera av mina problem. Hon är så generös med sin kunskap och det märks att hon vill att var och en ska få ut något av kursen.

Jag har en del mentala spärrar att komma över, som att ”jag sjunger falskt” och ”jag sjunger nasalt” mm. Malin hjälper mig mycket med att öva på att släppa de bilder jag skapat genom åren över min sång och mig själv.

För mig passar det digitala kursformatet utmärkt! Dels för att jag kan ta mig igenom kursen när jag vill och har tid och gå tillbaks om och om igen. Men också för att jag har SHR, sensorisk hyperaktivitet vilket gör att jag inte tål dofter, utan tappar rösten om jag blir utsatt. De digitala träffarna gör att jag ”möter” Malin och andra kursdeltagare utan att behöver tappa rösten.

Jag gillar metodiken bakom CVT men Malin har bakat in den i så mycket mer så en får en helhet och ett sammanhang. Vocal Bootcamp är mer än CVT och den holistiska approachen är den största vinsten helt klart!

- MARIA RYDQVIST

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Har lärt mig ta högre toner utan att riva i halsen"

När jag gick med i Vocal Bootcamp så kände jag inledningsvis att jag inte hade större koll eller kontroll på min röst, men ju mer jag plockade upp på kursen så började pusselbitarna falla på plats.

Jag har en bra bit att gå men känner redan nu stor skillnad mot hur det var innan jag påbörjade kursen.

Jag har lärt känna hur min kropp fungerar och blivit mer medveten om andning, avslappning och kroppshållning. Har lärt mig ta högre toner utan att riva halsen.


Det som jag tycker är riktigt bra är dels att innehållet växer och att Malin är väldigt pedagogisk i sitt sätt. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig mer och polera mina färdigheter i Vocal Bootcamp. Rekommenderas starkt.

- MACKRAN JASPER DERIAN

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [fd onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN

"Rösten håller äntligen igen"

Jag har, mer eller mindre, haft röstproblem under flera år.. blivit hes lätt och ofta har det känts ansträngande att prata (rösttrötthet). Har gått hos ett par logopeder utan att det har hjälpt mig så då tänkte jag testa något helt annat – sånglektioner! Köpte ett paket om 6 lektioner och det är det bästa jag har gjort.

Rösten håller äntligen i vardagen igen och dessutom har jag insett att det faktiskt är jäkligt kul att sjunga. Malin är lyhörd, engagerad  och väldigt pedagogisk. Komplett sångteknik visade sig passa perfekt för att få bukt på mina röstproblem, jag rekommenderar henne varmt!!

- VICTORIA LINDQVIST

"Nådde plötsligt 4 toner högre"

Efter EN lektion med Malin säger min fru: "Herregud vilken skillnad! Vad har hänt?!". Jag märkte samma kväll att jag plötsligt nådde 4 toner högre. Malin är riktigt kompetent och hör direkt vad man behöver jobba med. It's all about the little things. Nu har jag varit på tre lektioner och känner att jag har utvecklats enormt, samt att jag har väldigt bra tips på övningar som kommer förenkla och förbättra min sång i resten av mitt liv. Ett stort tack till dig, Malin! Fortsätt öppna människors ögon för den underbara sångvärlden.

- TORKEL BYLUND

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Kursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Gett mig aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort"

Malin har gett mej aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort. Med hennes hjälp har jag lärt mig att hushålla med luften så jag kan hålla ihop långa textrader och även att använda stödet på ett sätt så jag får stadigare toner.

Jag har träffat andra sångcoacher och gått andra onlinekurser, men ingen som har givit så mycket som Malin. Jag har varit lite "tröglärd" känns det som. Skillnaden är att Vocal Bootcamp* är så grundlig, riktigt allt från början så man känner sig trygg.

Malin är en engagerad och rolig coach, lätt att tycka om! Dessutom ger hon snabbt respons och svar på frågor, vilket jag varit besviken över i andra kurser. Jag tvekade innan jag vågade prova Vocal Bootcamp, men jag har bara positivt att säga. Jag är supernöjd!

- BEATE FALK

"Hittade tillbaka till mina ljusa toner"

Sångstegen [onlinekurs] blev min räddning! Jag har sjungit hela mitt liv men jag hade känt sista tiden att jag tappat bort flera ”delar” av min röst. Efter det första steget av Sångstegen hittade jag tillbaka till mina ljusa toner och efter några steg till upptäckte jag att min röst låter säkrare och har fått mer omfång, och då är jag inte ens färdig med kursen! Min röstutveckling via Sångstegen har förvånat inte bara mig själv utan även min familj. Jag rekommendera alla som älskar att sjunga att gå Sångstegen! Tydligt, pedagogisk, personligt och utvecklande! Tack Malin!

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga.

På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Har fått ett nytt perspektiv på sång"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer.

Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN