10 dagars onlinekurs

Sångsprinten

Lär dig övningarna i andning & stöd som förändrar allt!

Du kan få nya resultat

på bara 10 dagar!

Det här är för dig som längtar efter att känna mer frihet & säkerhet i din röst och är trött på att känna dig begränsad i din sång.

Det här är för dig som vill kunna lita på din röst och ha en stabil grund att falla tillbaka på, och inte vill vara beroende av dagsformen eller "tur".

Det är dags att satsa på din sång!

Om vi inte redan känner varandra: Hej, och wow vad kul att du hittat mig! Det är jag som är Malin Kay och jag är så glad att du är här och spanar in Sångsprinten ❤️

Den här kursen passar sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Grunden till all sångteknik är nämligen att få andning & stöd att fungera optimalt. Det kan vara en liten detalj i din teknik som gör all skillnad, eller så behöver du börja helt från grunden. Oavsett var du är i dag, så kommer övningarna i Sångsprinten hjälpa dig till nästa nivå.

Jag tänkte också att vi samtidigit ska ha väldigt roligt, så att du får fylla på med massor av pepp & energi för din sång! 🥳

Vad kan du förvänta dig?

Andning & stöd - som jag lär ut det - är den magiska nyckeln till att kunna sjunga med:

Styrka & power: Så du kan skruva upp volymen när du vill 🔥

Stabilitet & flexibilitet: Så du känner dig säkrare, får en fylligare ton & enklare kan röra dig förbi skarven 🙌

Uthållighet & hållbarhet: Så du inte behöver “sjunga med halsen” och riskera att bli hes 💃

Ett bredare register: Så du kan ta högre & lägre toner - yay! 📣

Mer lätthet & mindre frustration: Så du kan ha roligare med din sång ❤️

Eftersom Sångsprinten är en kurs i just andning & stöd så kan du alltså förvänta dig guld och gröna skogar - på ett ungefär 😉

Skämt åsido så är ju kursen totalt 10 dagar (måste inte göras i rad - du har 1 års tillgång) och jag kan såklart inte garantera att du kommer uppleva dramatisk skillnad inom alla dessa områden på den tiden. Det är dock mycket sannolikt att du upplever stor skillnad inom några områden, eller viss skillnad inom alla områden - direkt, eller över tid.

Allt beror på din unika situation: var du är i din process, hur noga du följer instruktionerna & övningsschemat och om du gör något större fel vad gäller andning & stöd just nu (=mer dramatiska resultat när du väl gör rätt). Ibland klickar det snabbt, och ibland behöver man mer tid - och båda är helt okej.

Om du ser på alla lektioner och gör alla övningar så är något typ av resultat från listan ovan oundvikligt! Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora skillnader i din sång.

Hur funkar sångsprinten?

Vad ingår?

10 dagars detaljerat övningsschema
+ kursloggbok
(1 års tillgång)
tydliga videolektioner
om andning & stöd med praktiska övningar
Bonus 1:
medlemsskap i min kundklubb hell yes-klubben där du kan ställa frågor
bonus 2:
Dina sångmål
(inspelad Workshop + arbetsbok)

Schema & datum

Just nu kan du anmäla dig till självstudieversionen - den har inga tider att passa, utan du går kursen i din egen takt. Om du vill vara med i en liveomgång framöver kommer du kunna anmäla dig till kraftigt rabatterat pris.

Tidsåtgång

Du behöver totalt ca 30 min/dag i 10 dagar för att se dagens lektion och göra dagens övningar.

Tillgång

Du har tillgång till allt material i 1 år från köp.

För vem

Kursen passar dig över 18 år som vill utveckla din sångteknik. Bland dom 100+ tidigare deltagarna finns allt från nybörjare till proffs, hemmasångare, körsångare, artister, musiklärare och sångpedagoger.

Vem är jag då?

9 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 10 åren. Jag brinner för att du ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka dig som du vill i din sång, på ett behagligt och hälsosamt sätt!

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp.

Om mig i punktform:

🦚 Holistisk sångcoach & coach för kreativa själar
🌱 Grundare av Holistisk sångteknik
🐅 Sångare & kreativ varelse
📍 Jobbar i Umeå & online

Min bakgrund är väldigt sångteknisk då jag i grunden är utbildad lärare i Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik) - vid ett dansk sånginstitut som utbildar sånglärare över hela världen.

Sångteknik är verkligen super - men, jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar.

Därför jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, där linjering och mindset finns med som lika viktiga komponenter - så att HELA du är med på tåget!


Jag tror på din röst ✊
Välkommen till min värld!

och slipp alla omvägar jag tagit!

Sångsprinten baseras på Holistisk sångteknik,
min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat!

Kom och va med!

Det här är det absolut bästa och mest prisvärda sättet att börja jobba med mig för att snabbt skapa förändring i din sång! Som så många andra sångare tycker säkert också du att det svåra är veta hur du ska öva och att få övning att bli av - här får du hjälp med båda 👌

vad du får:

10 dagars detaljerat övningsschema
tydliga videolektioner i holistisk sångteknik
Bonus 1: Medlemsskap i hell yes-klubben
bonus 2: Workshopen dina sångmål
minst 1 års tillgång
passar alla nivåer från 18 år

Endast 1 590:-
eller 825:-/månaden i 2 månader

frågor & svar

Kan jag ge bort sångsprinten som present?

Ja - vilken bra idé! Klicka här för att köpa ett presentkort så postar jag ett fysiskt kort så fort jag kan. Är du ute i sista stund kan du köpa ändå och skriva ett eget kort. Om du vill gå kursen själv så kan du lägga till ett presentkort till rabatterat pris i kassan, efter du angett dina betalningsuppgifter.  

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia.

Går det att lära sig online?

JA! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden. Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Vilka tider är det som gäller?

Kursen startar den 16 januari och under varje dag i 10 dagar får du tillgång till dagens innehåll på morgonen. Om du vill göra kursen i långsammare tempo eller missar någon dag så är det ingen fara eftersom du får tillgång till allt material 14 dagar extra.

Datum & tid för masterclasserna kommer närmare inpå kursstart. Du kan vara med live eller se inspelningen i efterhand (möjlighet att skicka in frågor i förväg finns).

Passar kursen för mig?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin sångteknik och är över 18 år. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. I Sångsprinten får du en solid grund att stå på, oavsett dina kunskaper idag.

Den här kursen passar sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett välkomst mejl med information från mig. Min kursplattform skickar inget kvitto automatiskt, men det går att ladda ner från ditt konto om du behöver. Om du funderar på något så är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång till bonusen direkt så gäller inte distansköpslagen.

Talk to me!

Jag vill...

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer snarast möjligt :)
Å nej, något gick fel! Prova igen.