10 dagars onlinekurs

Sångsprinten

Lär dig övningarna i andning & stöd som förändrar allt!

✅ 1 700+ tidigare deltagare  

Just nu!
40% rabatt med koden SOMMAR 🙌

Sonjas upplevelser av Sångsprinten:

Du kan få nya resultat

på bara 10 dagar!

Det här är för dig som längtar efter att känna mer frihet och säkerhet i din röst och är trött på att känna dig begränsad i din sång.

Det här är för dig som vill kunna lita på din röst och ha en stabil grund att falla tillbaka på, och inte vill vara beroende av dagsformen eller 'tur'.

"Min röst är mer stabil och klangen fylligare"

TACK för en otrolig utbildning! Har rekommenderat den till flera stycken redan! Den har gett mig väldigt mycket och jag ångrar inte en sekund att jag hoppade på detta, även om jag är på andra sidan jordklotet.

Reklamen för kursen är sanningsenlig, men jag trodde nog ändå inte innerst inne att den skulle göra sån skillnad. Jag tycker att varje lektion, varje dag, har gett mig nya perspektiv, nya saker som jag kunnat använda i min sång och som gjort/gör skillnad.

Min röst är mer stabil och klangen är fylligare, även om det fortfarande går fram och tillbaka och jag behöver öva mer. Men framför allt vågar jag tro att det finns potential i min röst och det är en häftig känsla när jag i flera år, så länge jag kan minnas tänkt att jag inte kan mer än så här.

- INGRID APELL

Det är dags att lära dig sångövningarna som gör hela skillnaden.

Sångsprinten har hjälpt sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Grunden till all sångteknik är nämligen att få andning och stöd att fungera optimalt. Om du redan kommit långt med din sång så kan det vara en liten detalj i din teknik som gör all skillnad, och om du är nybörjare så är du på helt rätt plats.

Oavsett vart du är idag, så kan du levla upp din sång snabbt med rätt övningar 🥳

Vad kan du förvänta dig?

Andning och stöd - som jag lär ut det - är den magiska nyckeln till att kunna sjunga med:

Styrka och power: Skruva upp volymen när du vill.

Stabilitet och flexibilitet: Känn dig säkrare, få en fylligare ton & rör dig enklare förbi skarven.

Uthållighet och hållbarhet: Slipp känslan av att 'sjunga med halsen' och risken att bli hes.

Ett bredare register: Ta högre & lägre toner - yay!

Mer lätthet och mindre frustration: Ha roligare med din sång ❤️

Eftersom Sångsprinten är en kurs i just andning och stöd så kan du alltså förvänta dig guld och gröna skogar - på ett ungefär... 😉

Skämt åsido så är ju kursen totalt 10 dagar (måste inte göras i rad - du tar det i din takt) och jag kan såklart inte garantera att du kommer uppleva dramatisk skillnad inom alla dessa områden under den tiden. Det är dock mycket sannolikt att du upplever stor skillnad inom några områden, eller viss skillnad inom alla områden - direkt, eller över tid.

Allt beror på din unika situation: var du är i din process, hur noga du följer instruktionerna & övningsschemat och om du gör något större fel vad gäller andning och stöd just nu (=mer dramatiska resultat när du väl gör rätt). Ibland klickar det snabbt, och ibland behöver man mer tid - och båda är helt okej.

Om du ser på alla lektioner och gör alla övningar så är något typ av resultat från listan ovan oundvikligt! Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora skillnader i din sång.

Hur funkar sångsprinten?

10 dagars detaljerat övningsschema så du alltid vet vad du ska göra
tydliga videolektioner
i holistisk sångteknik som visar övningarna steg för steg
lägg ca 30 min/dag i 10 dagar, när det passar dig  - inga tider att passa
nedladdningsbara guider och kursloggbok: håll reda på hur det går
Obegränsad tillgång till allt material: gör i din egen takt och repetera när du vill
passar alla nivåer från 18 år: tidigare deltagare är allt från nybörjare till proffs

bonusar som ingår:

bonus 1

Hell yes-klubben

Medlemsskap i Hell yes-klubben där du kan ställa frågor, få pepp och connecta med andra deltagare.

bonus 2

Nå dina sångmål

Inspelad workshop där du får djupdyka i dina mål och hur du tar dig förbi hindren på vägen.
(Värde 390:-)

bonus 3

En hållbar röst

Inspelad workshop med allt du behöver veta om röstproblem och rösthälsa för att få en hållbar röst.
(Värde 390:-)

Vem är jag då?

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare som dig dom senaste 11 åren. Jag brinner för att du ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka dig som du vill i din sång, med en röst som håller i längden.

Min drivkraft kommer till stor del ifrån att jag själv känt att min sångröst varit svår att träna upp + att det varit SÅ svårt att få bra hjälp.

Min bakgrund är väldigt sångteknisk då jag i grunden är utbildad lärare i Complete Vocal Technique (CVT/Komplett sångteknik) - vid ett dansk sånginstitut som utbildar sånglärare över hela världen.

Sångteknik är verkligen super - men, jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar.

Därför jag genom åren utvecklat min egen metod, Holistisk sångteknik, så att HELA du är med på tåget och kan utvecklas snabbare.

Jag vet att sången är viktig för dig, och tycker du är värd att veta hur din röst funkar och ha alla verktyg du behöver för att kunna navigera i din röst, lösa dina problem och utvecklas mer än du trodde var möjligt.

Jag tror på din röst ✊

och slipp alla omvägar jag tagit!

Kom och var med!

Det här är det absolut bästa och mest prisvärda sättet att börja jobba med mig för att snabbt skapa förändring i din sång! Som så många andra sångare tycker säkert också du att det svåra är veta hur du ska öva och få övning att bli av - här får du hjälp med båda 👌

vad du får:

10 dagars detaljerat övningsschema
tydliga videolektioner i holistisk sångteknik
nedladdningsbara guider, kursloggbok mm
Bonus 1: Medlemsskap i hell yes-klubben
Bonus 2: Nå dina sångmål (värde 390:-)
bonus 3: en hållbar röst (värde 390:-)
Obegränsad tillgång (så länge kursen finns kvar i mitt utbud)
passar alla nivåer från 18 år

Ord pris: 2 490:-
eller 1 275:-/månaden i 2 månader

Just nu!
40% rabatt med koden SOMMAR 🙌

Nu endast 1 494:-
eller 747:-/månaden i 2 månader

Aktiveras inom 6 månader. Få fysiskt presentkort hem i brevlådan utan extra kostnad. Följ instruktionerna efter köp.

frågor & svar

För vem?

Vem passar kursen för?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin sångteknik och är över 18 år. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. I Sångsprinten får du en solid grund att stå på, oavsett dina kunskaper idag.

Den här kursen passar sångare på alla nivåer och har gett stora resultat till allt från nybörjare, körsångare, artister och sångpedagoger - inom olika genres!

Jag kanske är ett hopplöst fall, är det någon idé för mig att gå kursen?

Det är du inte! Idén om hopplösa fall bygger på myter och okunskap om rösten. Om du tidigare försökt men inte blivit bättre så har teknikerna och/eller ditt tillvägagångssätt varit fel - det är inte dig det är fel på. Om du kan prata så kan du utvecklas som sångare - det är samma stämband som skapar ljuden som kommer ur din mun. Det du behöver hjälp med är din teknik, så att stämbanden kan göra dom ljud du önskar.

Om du läser det här så är det för att du bär på en dröm om att sjunga mer och sjunga bättre, och jag ser hur många väntar länge med att lyssna på den rösten. Men jag har också sett hur den rösten bara blir starkare och starkare med tiden. Så varför inte börja nu?

Kan jag lära mig sjunga på 10 dagar som total nybörjare?

Kursen kommer inte inte lära dig sjunga på 10 dagar - den kommer lära dig tekniker som gör dig bättre på att sjunga på 10 dagar. Är sång något helt nytt så kommer det finnas fler saker du behöver träna upp, som t ex att hålla takten - vilket inte ingår i Sångsprinten.

Däremot kan en sån sak som att hålla takten bli lättare av sig självt när man får bättre teknik och kan känna mer stabilitet i sin röst. Därför är Sångsprinten ett väldigt bra ställe att börja på för dig som är nybörjare. Du kommer ha otrolig nytta av att ha med dig dessa saker från början.

Passar kursen för mig som har skadat rösten/har problem med heset?

Alla övningar i Sångsprinten är superbra om du har problem med rösten. Du får dessutom en 90 min workshop, En hållbar röst, där du får lära dig allt du behöver veta om rösthälsa och röstproblem - så att du kan få en röst som mår bättre.

Om du har extrema problem, så att du har svårt att använda talrösten i vardagen, kan du behöva börja med röstvila för att stämbanden ska ha en chans att återhämta sig. Därefter kan du börja med övningarna i kursen för att bygga upp din röst igen. Börja med att titta på workshopen En hållbar röst, så du har med dig den kunskapen under kursens gång.

Är jag för gammal?

Blir man någonsin för gammal för att ägna sig åt det man älskar? Det tror inte jag. Precis som att du kan träna upp konditionen på äldre dagar så kan du träna upp din sångteknik.

Passar kursen för barn och ungdomar?

Mina kurser riktar sig mot personer över 18 år och är inte anpassade för barn och ungdomar. För barn kan det viktigaste ibland vara att fokuserar på att våga och ha kul, men det är väldigt individuellt vad man behöver och vissa är helt klart mer mottagliga för teknik - framförallt ungdomar. Du som förälder är välkommen att köpa kursen till ditt barn om du tycker det verkar lämpligt och förstår premisserna. Jag släpper inte in barn i mina Facebook-grupper. Kontakta mig via formuläret nedan om du har fler frågor.

behöver jag kunna musikteori och noter?

Nej. Du får lära dig om sångteknik som du kan använda dig oavsett vad du sjunger och vi använder oss inte av några särskilda låtar.

Onlineformatet

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i min kursplattform.

Går det att lära sig online?

Ja! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden.

Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Tider & tillgång

Vilka tider är det som gäller?

Just nu kan du anmäla dig till självstudieversionen - den har inga tider att passa, utan du går kursen i din egen takt. Du får tillgång till alla lektioner direkt. Om du vill vara med i en liveomgång framöver kommer du kunna anmäla dig till kraftigt rabatterat pris.

hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har obegränsad tillgång till kursen så länge den finns kvar i mitt utbud. Dvs så länge mitt företag finns kvar, har samma inriktning och liknande kursutbud så har du tillgång till kursen. Om kursutbudet förändras och uppdateras med en liknande kurs, så får du tillgång till den kursen. Jag skulle alltså kunna skriva "för alltid" eftersom jag inte har några planer på att varken sluta vara företagare eller ta bort Sångsprinten - men det här är mitt sätt att gardera mig för förändringar som kan komma och inte lova mer än jag kan hålla.

Presentkort

Kan jag ge bort sångsprinten som present?

Ja - vilken bra idé! Klicka här för att köpa ett presentkort så postar jag ett fysiskt kort om du vill. Är du ute i sista stund kan du skriva ett eget kort. Följ instruktionerna efter köpet för att beställa fysiskt kort (jag bjuder på porto).

hur löser jag in mitt presentkort?

Klicka här för att lösa in presentkortet. Ange din kod i rutan för rabattkod.

Betalning

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett välkomstmejl med information från mig, ett kvitto samt inloggning till kursportalen. Inne i kursportalen hittar du allt du behöver för att komma igång.

kan jag betala via faktura?

Det går bra. Klicka på köp-knappen och välj Klarna som betalningsmetod, och sedan faktura. Om du har problem med det och behöver att vi skickar en manuell faktura till dig, fyll i formuläret nedan och ange dina faktureringsuppgifter inkl postadress, så skickas en faktura till din mejl inom kort på hela beloppet. När fakturan betalats får du tillgång till kursen.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till den här kursen?

Det är din arbetsgivare som avgör vad friskvårdsbidraget får användas till, utifrån den praxis och lagstiftning som finns. Min bedömning är att Sångsprinten ligger i gråzonen - så det är bäst att fråga.

Man kan argumentera för att Sångsprinten borde godkännas då både yoga, körsång och hälsoappar godkänns. Dessutom är det är vetenskapligt belagt att sång är bra för hälsan, och så innehåller kursen andningsövningar hämtade från yoga.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång direkt så gäller inte distansköpslagen.

Fråga eller fundering?

Obs! Läs frågor och svar här ovanför innan du skickar in din fråga, dom flesta svaren finns där.

Välj ärende:

Har du frågor om sånglektioner? Klicka här istället.

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer till dig så fort som möjligt, oftast inom 48h.

Å nej, något gick fel! Prova igen.