anmälan stängd
anmäl dig till
nyhetsbrevet för att bli meddelad om nästa omgång

5 - 14 juli

Sångsprinten

En 10 dagars intensivkurs i andning & stöd online

Du kan få nya resultat

på bara 10 dagar!

Det här är för dig som längtar efter att känna mer frihet & säkerhet i din röst och är trött på att känna dig begränsad i din sång

Det här är för dig som vill kunna lita på din röst och ha en stabil grund att falla tillbaka på, och inte vill vara beroende av dagsformen eller "tur"

Det här är för dig som vill utveckla din sångteknik, men inte vet hur du ska öva för att komma framåt

Det är dags att satsa på din sång!

Om vi inte redan känner varandra: Hej, och wow vad kul att du hittat mig! Det är jag som är Malin Kay och jag är så otroligt taggad på att dra igång Sångsprinten för andra gången i år!

Första omgången blev verkligen en hit, och jag tycker verkligen du ska göra plats för den här kursen i ditt liv. Grunden till all sångteknik är nämligen andning & stöd, och att fokusera på dom kommer ta dig till nästa steg i din sång oavsett vart du är idag.

Sångsprinten är en 10 dagars intensivkurs där jag tar dig i handen och lär dig ALLT det viktigaste inom andning & stöd - så att du kan ta nästa steg i din sång och få hjälp att bygga upp en övningsrutin för framtiden. (Andning & stöd hjälper för typ allt, men se mer om vilka resultat du kan förvänta dig längre ner.)

Samtidigt som vi gör allt det här så ska vi självklart ha väldigt roligt, så att du får fylla på med massor av pepp & energi 🥳

Hur funkar sångsprinten?

Sångsprinten är en 10 dagars sprint där du får lära dig ALLT det viktigaste om andning & stöd för att få mer frihet och hållbarhet i din röst. Varje morgon släpps dagens innehåll som tar ca 30 minuter och är en blandning av videolektioner och egna övningar.

Du vet alltså hela tiden precis vad du ska göra, och i Facebook-gruppen & på livesändningarna får du den pepp, hjälp & accountability du behöver! Kursen är väldigt praktiskt fokuserad och du kommer få lära dig alla mina bästa övningar och bli guidad hur du övar på ett så effektivt sätt som möjligt + hur du får dom att funka för just dig!

När kursen är slut kommer du ha en riktigt stabil grund i din sångteknik att falla tillbaka på om och om igen!

10 dagars detaljerat övningsschema
+ kursloggbok
tydliga videolektioner
om andning & stöd med praktiska övningar
Tillgång till privat Facebookgrupp
för hjälp & pepp
Livesänd kick-off, Q&A/masterclass + avslutning (går att se i efterhand)
🎉 Bonus: Dina sångmål 2021
(inspelad Workshop + arbetsbok)

Schema & datum

Kursstart: Måndag 5 juli. Dagens innehåll släpps kl 7.00 varje morgon i 10 dagar.
Kick-off: Måndag 5 juli kl 12.15 (va med live eller se i efterhand)
Q&A/MASTERCLASS: Söndag 11 juli kl 19.00 (va med live eller se i efterhand)
Avslutning + Q&A/MASTERCLASS: Datum kommer (Va med live eller se i efterhand)
Med reservation för förändring vid oförutsedda händelser.

Tidsåtgång

Du behöver totalt ca 30 min/dag för att se dagens lektion och göra dagens övningar. Utöver det tillkommer den tid du vill lägga i Facebook-gruppen samt på att se kick-off, Q&A och avslutningen (var med live eller se när det passar dig). Du måste inte göra kursen i precis den här takten, då du har tillgång till materialet 14 dagar extra.

Tillgång

Du har tillgång till allt kursmaterial + FB-gruppen 14 dagar extra efter kursens 10-dagarssprint, till den 28 juli.

Vad kan du förvänta dig?

Andning & stöd - som jag lär ut det - är den magiska nyckeln till att kunna sjunga med:

Styrka & power: Så du kan skruva upp volymen när du vill

Stabilitet & flexibilitet: Så du känner dig säkrare, får en fylligare ton & enklare kan röra dig förbi skarven

Uthållighet & hållbarhet: Så du inte behöver “sjunga med halsen” och riskera att bli hes

Ett bredare register: Så du kan ta högre & lägre toner - yay!

Mer lätthet & mindre frustration: Så du kan ha roligare med din sång och återvända till själva kärnan till varför du sjunger ❤️

Eftersom Sångsprinten är en intensivkurs i just andning & stöd så kan du alltså förvänta dig guld och gröna skogar - på ett ungefär 😉

Skämt åsido så är ju kursen 10 dagar och jag kan såklart inte garantera att du kommer uppleva dramatisk skillnad inom alla dessa områden på den tiden. Det är dock mycket sannolikt att du upplever stor skillnad inom några områden, eller viss skillnad inom alla områden - direkt, eller över tid.

Allt beror på din unika situation: var du är i din process, hur noga du följer instruktionerna & övningsschemat och om du gör något större fel vad gäller andning & stöd just nu (=mer dramatiska resultat när du väl gör rätt). Ibland klickar det snabbt, och ibland behöver man mer tid - och båda är helt okej. Dom som jobbat med mig tidigare är väldigt nöjda och du kan läsa flertalet recensioner längst ner på sidan.

Om du ser på alla lektioner och gör alla övningar så är något typ av resultat från listan ovan oundvikligt! Du kommer bli förvånad över hur så små justeringar kan skapa så stora skillnader i din sång.

När andning & stöd funkar bra och gör sången enklare, så får du DESSUTOM kapacitet över att fokusera på melodin, uttryck, rytmik, timing och allt det där andra vi också vill hålla koll på som sångare.

Men...

"Jag har inte tid"

Jag tror det är möjligt för dig att hitta 30 minuter per dag i 10 dagar för att lära dig något som är viktigt för dig. Det finns även ganska mycket flexibilitet i hur du lägger upp kursen. Du kan t ex se dagens lektion vid ett tillfälle under dagen (på lunchen kanske) och öva vid ett annat. Det finns inget som säger att du måste öva exakt så länge som jag angett i övningsschemat!Ju mer tid du lägger desto mer resultat, såklart. Men med det sagt, så kommer du ändå få mer resultat av att göra den här kursen mindre ambitiöst än du skulle vilja - än att inte göra den alls! Missar du någon dag så kan du ta igen det dagen efter, eller under någon av de 14 extra dagarna i slutet av kursen.

Det kan såklart finnas situationer där kursen inte passar, men fråga dig om det verkligen stämmer att du inte har tid, eller om det handlar om att du måste prioritera dig & din sång före andra saker. Dessutom märker många stor skillnad i sin sång redan under kursens första dagar - så fastna inte i allt eller inget tänket, ett träsk där du skjuter resultaten framför dig i onödan! Mitt tips är att göra det du hinner, känna dig nöjd över det du gjort och den skillnad du faktiskt fått.


"Jag kan inget om sångteknik"

Du behöver inte kunna något om sångteknik sedan tidigare. En fördel för att kunna ta till sig kursens innehåll är dock att du har erfarenhet av att faktiskt sjunga, men hur mycket teori du kan spelar ingen roll. Om du är nybörjare passar Sångsprinten om du är ute efter att lära dig som sångteknik. Om du är nybörjare passar Sångsprinten om du är ute efter att lära dig om sångteknik. Du behöver själv ansvara för att hitta låtar och fraser som passar dig (vad som helst som du gillar att sjunga funkar).


"Jag har gått flera sångkurser tidigare... varför ska jag gå en till?"

Många som går mina kurser har mycket erfarenhet och utbildningar bakom sig, eller är själva sångpedagoger. Vanlig feedback jag får är att de får helt nya verktyg för att utvecklas än vad de haft tidigare, en ny förståelse för sin röst och en bättre relation till den och sig själva som sångare. Det behöver inte betyda att allt är 100% nytt (även om mycket brukar vara det), eftersom det viktiga ligger i att få till detaljerna. Ibland kan en ny förklaring eller övning vara det som gör att "polletten trillar ner". För att komma till nästa nivå finns alltid något att upptäcka & utveckla inom andning och stöd!


"Jag har redan försökt lära mig om stöd, men fattar inte..."

Stöd och andning kan vara svårt att förstå, och om jag ska vara ärlig så är jag inte superimponerad av vad som lärs ut inom dessa områden. Tyvärr stjälper en del saker mer än det hjälper, och många sångare är väldigt förvirrade över vad dom egentligen ska göra med stödet. Min approach är väldigt annorlunda, och många av de som jobbar med mig säger att ingen förklarat stödet så bra som mig (se recensioner längst ner på sidan). Du kommer äntligen fatta vad du egentligen ska göra!Kom och jobba med mig!

8 års erfarenhet som sångcoach
Hundratals coachade sångare

Lite mer om mig: Jag är sångcoach, coach för kreativa själar, sångare och kreativ varelse. Jag har 8 års erfarenhet av sångcoachning och är utbildad lärare i Complete Vocal Technique* i grunden. Idag jobbar jag utifrån min egen metod Holistisk sångteknik, där CVT fortfarande finns med på ett hörn. Det är inget jag planerat, utan något som blivit av sig självt eftersom jag ständigt försöker hitta bättre vägar att hjälpa dig som sångare.

En av anledningarna till att jag fortsatt att söka efter svar beror på att jag inte fötts med en sångröst som varit lätt att träna upp, utan stött på många problem på vägen som jag verkligen velat lösa. Dessa erfarenheter har bidragit till min drivkraft att hjälpa andra sångare som känner att dom kört fast på ett eller annat vis.


Min bakgrund är väldigt sångteknisk, och sångteknik är super! Men jag har märkt att den blir svår att omsätta i praktiken om vi inte tror på oss själva eller är närvarande i våra kroppar. I Holistisk sångteknik ingår som namnet antyder sångteknik som en viktig del, men som kombineras med två minst lika viktiga delar: mindset (motivation, självkänsla mm) & linjering (fancy ord för kroppskännedom, närvaro mm). Se mer info om Holistisk sångteknik nedan.

Min drivkraft är att du ska kunna & våga uttrycka dig precis som du vill i din sång, på ett behagligt & hälsosamt sätt. Jag längtar efter att jobba med dig och höra om dina framsteg - jag tror på din röst!

*CVT är en dansk sångteknik och kallas även för Komplett Sångteknik på svenska.

och slipp alla omvägar jag tagit!

Vad är holistisk sångteknik?

I Sångsprinten utgår vi från Holistisk sångteknik,
min metod som tar med hela dig så att du får snabbare & mer hållbara resultat!

SÅNGTEKNIK

Hjälper dig att hitta, justera och öva in sound + få stabilitet.

linjering

Hjälper dig att skapa optimala fysiska förutsättningar för sång.

mindset

Hjälper dig att hitta och upprätthålla motivation för övning och projekt.

Du borde vara med!

Sångsprinten är utöver alla lovord som står längre upp på sidan dessutom väldigt prisvärd.

Det här är det absolut bästa sättet att börja jobba med mig för att snabbt skapa förändring i din sång! Som så många andra sångare tycker säkert också du att det svåra är veta hur du ska öva och att få övning att bli av - här hjälper jag dig med båda 👌

frågor & svar

Vad innebär det att kursen är online?

Att kursen är online innebär att du kan göra kursen på dina villkor, när och var det passar dig från din dator, telefon eller surfplatta. Det enda du behöver är en internetuppkoppling! Videolektionerna och allt kursmaterial ligger i kursplattformen Podia. Livesändningarna sker i Facebookgruppen.

Går det att lära sig online?

JA! Att utvecklas som sångare handlar till stor del om att lära sig känna hur sången känns i kroppen och höra hur du själv låter, så att du kan navigera utifrån dina egna signaler - och inte behöver en sångcoach som står vid sidan av och säger vad som är rätt och fel hela tiden. Det finns många fördelar med att utforska den processen hemma i en avslappnad miljö med en onlinekurs som har ett pedagogiskt (och roligt) material som är utformat för att du ska lära dig kunskaperna från grunden.

Vilka tider är det som gäller?

Passar kursen för mig?

Kursen riktar sig till alla sångare som vill utveckla sin sångteknik. Jag har märkt att både nybörjare och proffs behöver lära sig och/eller förfina grunderna. Även erfarna sångare saknar ofta verktyg för att själva lösa problem som uppstår och för att utforska sin röst på egen hand. I Sångsprinten får du en solid grund att stå på, oavsett dina kunskaper idag. Du behöver inga förkunskaper för att börja, men det är en fördel om du har vana av att sjunga sen tidigare.

Vad händer efter jag betalat?

När du betalat skickas ett kvitto till din mejl, ett mejl från kursplattformen för att skapa en användare samt ett välkomstmejl med information från mig! Om du ändå skulle ha en fråga är det bara att kontakta mig.

Finns det någon ångerrätt?

Nej. Jag känner mig 100% trygg med att du kommer få resultat om du tar dig tiden och gör övningarna. Eftersom du får tillgång till bonusen direkt så gäller inte distansköpslagen.

Funderar du på något?

Skicka ett meddelande till mig :)

Tack för ditt meddelande!
Jag återkommer snarast möjligt :)
Å nej, något gick fel! Prova igen.

RECenSIONER

Här kan du läsa recensioner från tidigare kunder. Bra att veta är att videolektionerna om stöd & andning i Sångsprinten är samma som de i min onlinekurs Vocal Bootcamp, som flera av de första recensionerna gäller.

"Min sång har förbättrats dramatiskt"

Det jag främst lärt mig hittills i Vocal Bootcamp är att använda musklerna rätt. Genom att greppa HUR jag ska spänna för att aktivera stödet så har min sång förbättrats dramatiskt. Helt magiskt! Jag gör fortfarande fel ibland, men nu märker jag i alla fall när det händer.

Malin är ultrapedagogisk! Otroligt bra på att sätta ord på det jag försökt uttrycka och på så sätt har hon hjälpt mig reda ut flera av mina problem. Hon är så generös med sin kunskap och det märks att hon vill att var och en ska få ut något av kursen.

Jag har en del mentala spärrar att komma över, som att ”jag sjunger falskt” och ”jag sjunger nasalt” mm. Malin hjälper mig mycket med att öva på att släppa de bilder jag skapat genom åren över min sång och mig själv.

För mig passar det digitala kursformatet utmärkt! Dels för att jag kan ta mig igenom kursen när jag vill och har tid och gå tillbaks om och om igen. Men också för att jag har SHR, sensorisk hyperaktivitet vilket gör att jag inte tål dofter, utan tappar rösten om jag blir utsatt. De digitala träffarna gör att jag ”möter” Malin och andra kursdeltagare utan att behöver tappa rösten.

Jag gillar metodiken bakom CVT men Malin har bakat in den i så mycket mer så en får en helhet och ett sammanhang. Vocal Bootcamp är mer än CVT och den holistiska approachen är den största vinsten helt klart!

- MARIA RYDQVIST

"Rösten höll hela veckan"

Jag hoppade på Vocal Bootcamp efter att ha blivit helt golvad av Malins energi, entusiasm, glädje och inspiration på ett webinar om andning. Det hon lärde ut var så enkelt, och helt mot det jag tidigare lärt mig. Jag har länge velat bli en bättre sångare, men inte tagit mig tid för det tidigare. Men nu valde jag att hoppa på eftersom kursen hade ett upplägg som passar mig, att göra det i min takt.

När jag sen var iväg på ett gospelläger under en vecka märkte jag den stora skillnaden. Tidigare år blev rösten trött, sliten och hes efter bara några dagar. Den här gången höll rösten hela veckan! Det kändes enklare att sjunga och jag hade mer stabilitet i rösten. Det kändes så bra, och då hade jag inte ens kommit så långt i kursen.

Malin är fantastisk på att lära ut, förklarar så enkelt och finns alltid till hands för att svara på frågor och funderingar. Jag är så tacksam för Vocal Bootcamp, och att jag bestämde mig. Om du funderar på kursen, anmäl dig nu! Du kommer inte ångra dig och din röst (och kropp) kommer att tacka dig.

- LINDA HEIJEL

"Har lärt mig ta högre toner utan att riva i halsen"

När jag gick med i Vocal Bootcamp så kände jag inledningsvis att jag inte hade större koll eller kontroll på min röst, men ju mer jag plockade upp på kursen så började pusselbitarna falla på plats.

Jag har en bra bit att gå men känner redan nu stor skillnad mot hur det var innan jag påbörjade kursen.

Jag har lärt känna hur min kropp fungerar och blivit mer medveten om andning, avslappning och kroppshållning. Har lärt mig ta högre toner utan att riva halsen.


Det som jag tycker är riktigt bra är dels att innehållet växer och att Malin är väldigt pedagogisk i sitt sätt. Jag kommer att fortsätta fördjupa mig mer och polera mina färdigheter i Vocal Bootcamp. Rekommenderas starkt.

- MACKRAN JASPER DERIAN

"Ingen har förklarat stödet så bra som Malin"

Tack vare Malin har jag fått en bättre förståelse för sångteknik och hur jag ser på min egen röst. Jag har inte träffat någon som förklarar vad stödet är så bra som Malin gör. Hon är pedagogisk och engagerad och det är riktigt roligt att jobba med henne!

Sångstegen [fd onlinekurs] har varit en givande onlinekurs för mig där jag har fått en större inblick i hur rösten faktiskt fungerar. Kursen har hjälpt mig att förstå varför det har varit svårt att nå höga toner och hur jag ska göra för att nå dem lättare. Verkligen en AHA-upplevelse!

- MARINA LUNDSTEN

"Rösten håller äntligen igen"

Jag har, mer eller mindre, haft röstproblem under flera år.. blivit hes lätt och ofta har det känts ansträngande att prata (rösttrötthet). Har gått hos ett par logopeder utan att det har hjälpt mig så då tänkte jag testa något helt annat – sånglektioner! Köpte ett paket om 6 lektioner och det är det bästa jag har gjort.

Rösten håller äntligen i vardagen igen och dessutom har jag insett att det faktiskt är jäkligt kul att sjunga. Malin är lyhörd, engagerad  och väldigt pedagogisk. Komplett sångteknik visade sig passa perfekt för att få bukt på mina röstproblem, jag rekommenderar henne varmt!!

- VICTORIA LINDQVIST

"Nådde plötsligt 4 toner högre"

Efter EN lektion med Malin säger min fru: "Herregud vilken skillnad! Vad har hänt?!". Jag märkte samma kväll att jag plötsligt nådde 4 toner högre. Malin är riktigt kompetent och hör direkt vad man behöver jobba med. It's all about the little things. Nu har jag varit på tre lektioner och känner att jag har utvecklats enormt, samt att jag har väldigt bra tips på övningar som kommer förenkla och förbättra min sång i resten av mitt liv. Ett stort tack till dig, Malin! Fortsätt öppna människors ögon för den underbara sångvärlden.

- TORKEL BYLUND

"Språngbrädan för att ta mig själv & sången på allvar"

Kursen har gett mig en helt annan relation till min sång och även till mig själv. Jag känner att jag vågar mer, är mer nyfiken och accepterande nu, istället för dömande och begränsande. Det känns så värdefullt att ha gått den här kursen och att ha fått utvecklas individuellt, men i masterclass där vi som grupp verkligen kunnat stötta och följa varandra.

Malin, du har en positiv, tillåtande attityd. Du lyssnar, är uppmärksam och vet när du behöver puffa på olika sätt. Det är imponerande hur väl du är medveten om allas olikheter och du är bra på att anpassa dig efter vem du coachar och att ändra om något inte funkar.

För mig personligen har den här kursen varit språngbrädan jag behövde för att våga ta mig själv, sången och vad jag vill med den på allvar. Jag är så himla nöjd och kan varmt rekommenderar kursen till andra!

- JULIA GRUNDSTRÖM

"Utanför boxen"

Jag är så glad att jag hittade till dig Malin för att du gett mig mycket i sånglärandet som jag saknat hos andra sångpedagoger. Du är tydlig och konkret i faktan och beskriver väldigt bra om anatomin och den praktiska biten i sången, och har sån förståelse för hur olika alla fungerar.

Samtidigt är du inte rädd att ifrågasätta metoder och även ta in andra aspekter in i sångvärlden. Sångpsykologin [idag: mindset] har ju varit helt revolutionerande i mitt liv och det har öppnat så många känslomässiga dörrar för mig som gjort att jag utvecklats väldigt mycket som sångare och person.

Du tänker utanför boxen, och du hjälper så många att öppna deras boxar!

Du har gjort en sån enorm skillnad i min vardag, tankesätt och sång, och jag är så otroligt tacksam för det. Du som pedagog och medmänniska har varit helt fantastisk. Tack Malin!

- SARA SAMUELSSON

"Gett mig aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort"

Malin har gett mej aha-upplevelser inom sången som ingen annan gjort. Med hennes hjälp har jag lärt mig att hushålla med luften så jag kan hålla ihop långa textrader och även att använda stödet på ett sätt så jag får stadigare toner.

Jag har träffat andra sångcoacher och gått andra onlinekurser, men ingen som har givit så mycket som Malin. Jag har varit lite "tröglärd" känns det som. Skillnaden är att Vocal Bootcamp* är så grundlig, riktigt allt från början så man känner sig trygg.

Malin är en engagerad och rolig coach, lätt att tycka om! Dessutom ger hon snabbt respons och svar på frågor, vilket jag varit besviken över i andra kurser. Jag tvekade innan jag vågade prova Vocal Bootcamp, men jag har bara positivt att säga. Jag är supernöjd!

- BEATE FALK

"Hittade tillbaka till mina ljusa toner"

Sångstegen [onlinekurs] blev min räddning! Jag har sjungit hela mitt liv men jag hade känt sista tiden att jag tappat bort flera ”delar” av min röst. Efter det första steget av Sångstegen hittade jag tillbaka till mina ljusa toner och efter några steg till upptäckte jag att min röst låter säkrare och har fått mer omfång, och då är jag inte ens färdig med kursen! Min röstutveckling via Sångstegen har förvånat inte bara mig själv utan även min familj. Jag rekommendera alla som älskar att sjunga att gå Sångstegen! Tydligt, pedagogisk, personligt och utvecklande! Tack Malin!

- ANGELINN KÄRKKÄINEN

"Över alla förväntningar"

Den 1-åriga kursen har varit underbart rolig och spännande - över alla förväntningar! Jag har fått ett hälsosamt förhållande till min sångröst, och kunskapen/verktygen att ta mig an nya utmaningar som tidigare inte varit möjliga.

På det hela taget bland det roligaste jag gjort. Den har tillfört mitt liv så otroligt mycket, och även utanför musikens värld.

- CHRISTIAN SÖDERSTRÖM HAHLIN

"Har fått ett nytt perspektiv på sång"

Jag har, under Malins ledning, gått från att vara badrumssångerska till att inse att jag har en röst och att jag kan utveckla mitt instrument. Malin har fått mig att våga lita på att rösten bär, att våga ta ut svängarna och att inte vara rädd för att sjunga falskt, att andas på rätt sätt och mycket mer.

Allt detta gör hon med ödmjukhet, glädje, engagemang, pedagogisk förmåga och en fullständig tilltro på att det går att utveckla allas, inklusive min, röst. Jag har fått ett helt nytt perspektiv på vad sång är och kan vara. Tack Malin!

- EVA J LÖNN