stockholm / umeå

VIP-dag

Speeda upp din process och nå dina drömmar snabbare med en dags skräddarsydd coachning

Kliv in i framtiden!

Föreställ dig en dag helt dedikerad till din sång eller ditt kreativa projekt, där varje ögonblick är anpassat för att hjälpa dig att uppnå dina drömmar. Det här är en unik chans att få mitt laserfokus riktat mot dig, och bara dig! (Inga andra deltagare är med under dagen).

Utifrån min expertis hjälper jag dig att skapa en plan och förser dig med verktygen du behöver för att kunna ta dig till det du längtar efter. 

Efter VIP-dagen kommer du ha en tydlig handlingsplan som är skapad till 100% utifrån dina förutsättningar. Du kommer vara utrustad med dom verktyg du behöver och känna dig fylld av energi, inspiration och självförtroende att nå dina mål.

Dagen kan innehålla en blandning av coachning, strategiarbete & planering inom:

Sång (t ex sångteknik, uttryck och mindset).

Artisteri (t ex personligt varumärke, låtsläpp och studioinspelning).

Företagande (t ex varumärke, utbud, positionering etc).

Marknadsföring (t ex sociala medier och annonsering).

Upplägget utformas efter dig och vilka resultat du längtar efter. Tillgång till närliggande lokal för sångcoachning/privata samtal kommer finnas under em. För fullständig beskrivning över vilka områden jag kan hjälpa dig med inom sången, läs vidare här.

För vem?

Den här dagen passar för dig som ha kommit en bit på din resa och är redo för nästa steg. Du är alltså inte total nybörjare inom sång eller företagande. Du vet vad du vill uppnå, har ett öppet sinne för hur vägen mot dina mål kan se ut och är medveten om att du själv är ansvarig för att göra jobbet som krävs.

Exempel på upplägg:

10.30-11.30 Skräddarsydd uppstart & coaching i hotellounge
11.30 -12.30 Gemensam lunch & samtal
12.30-13.00 Paus & promenad till övningslokal
13.00-14.00 Sångcoachning
14.00-15.15 Gemensam fika & en stunds egentid
15.15-16.30 Sångcoachning & avslutning

I priset ingår:

Personligt utformat uppstartsformulär för att komma till kärnan av dina mål och drömmar samt ringa in potentiella hinder. Dina svar lägger grunden för hur jag planerar dagen.

En dags coaching med mig där du får verktygen och klarheten du behöver.

Lunch och fika anpassat efter dina preferenser.

14 dagars uppföljning via Whatsapp för integration, hjälp att implementera det du fått med dig och möjlighet att ta del av de tankar och idéer jag får i efterhand.

Pris: 14 900:- inkl 25% moms.

Delbetalning över 2 månader möjlig. Minst 50% av beloppet betalas i samband med bokningen. Betalning sker via faktura.

Praktisk info

Just nu finns inga datum satta. Skicka önskemål om datum via formuläret nedan så hittar vi något som passar oss båda.

Vem är jag?

Jag heter Malin Kay (Karlsson egentligen - men ville ha ett annat företags-/artistnamn) och jag har jobbat med att hjälpa sångare att nå sina mål under dom senaste 11 åren. Jag brinner för att människor ska kunna - OCH VÅGA - uttrycka sig som dom vill i sin sång och i sina liv.

Efter 10 år som företagare har jag gått igenom massvis med trial and errors när det gäller att planera och fullfölja projekt, våga gå min egen väg och visa mig för andra.

Jag har skapat flertalet onlinekurser, kurser, coachningspaket, arrangerat konserter och utvecklat min egen metod Holistisk sångteknik. Allt detta har jag även marknadsfört själv genom många olika metoder som jag utbildat mig inom (content marketing, lanseringstekniker mm). Under 2023 uppnådde jag extraordinära resultat med annonsering i sociala medier när jag lyckades sälja 1000 kurser på en månad.

Allt det här, i kombination med att ha coachat hundratals sångare i sina processer, har gjort att jag samlat på mig en stor erfarenhetsbank för att effektivt kunna hjälpa dig mot dina mål - oavsett om det handlar om att spela in ditt nästa album, sälja merch eller nå ut på instagram med ditt företag. Det handlar ofta om samma saker: Att våga ta steget, att hantera yttre bakslag och inre hinder, och att veta vilka steg man ska ta.

Min främsta egenskap som coach är att jag ofta känner att jag kan se rakt in i kärnan hos dig som jobbar med mig. Jag ser minsta lilla tvekan och ibland hela anledningen bakom. Jag tar in så mycket information att det blir självklart för mig vad vi ska jobba på - och hur.

Jag tror på din röst, jag tror på dig ✊

och slipp alla omvägar jag tagit!

ansökan

Så kul att du är peppad på att investera i dig själv! I ansöka vill jag ta reda på vad det är du vill jobba med, ev önskemål och om VIP-dagen är ett format där jag kan hjälpa dig på bästa sätt.

Jag återkommer så fort jag kan efter jag mottagit din ansökan ✨

Tack för din ansökan!

Å nej, något gick fel - prova igen! Är alla fält ifyllda?